Toimistot espoo leppävaara

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Leppävaara? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Leppävaara Espoo - Vapaat vuokrattavat tilat

Ovatko Business Parkin palvelut mieleesi? Onko Espoo sijaintina hyvä toimistollesi? Jos vastauksesi on kyllä, tule Polarikseen!

Noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Leppävaaran juna-asemalta sijaitseva Polaris on moderni ja nykyaikainen Business Park. Polariksessa olet hyvien yhteyksien päässä sekä Espoon että Helsingin palveluista.

Monipuoliset Business Park -palvelut kattava Polaris on edustava ja nykyaikaisia sekä joustavia monitilatoimistoja tarjoava Business Park -kiinteistö. Palvelut kattavat muun muassa aula-, ravintola- sekä kokous- ja edustustilapalvelut.

Mikäli haluat työskennellä miellyttävässä työympäristössä, on Polaris oikea paikka yrityksellesi! Lue lisää Polariksen vapaista tiloista toimitilahakukoneestamme ja kysyy lisää asiantuntijoiltamme!