Toimistot hämeenlinna

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Hämeenlinnasta? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Hämeenlinna - Vapaat vuokrattavat tilat

Mistä laadukas ja moderni toimistotila? Vapaat vuokrattavat toimistot Hämeenlinnan alueella löydät toimitilahaku.fi:stä. Kertomalla toiveesi toimitilahakukoneellemme saat muutamalla klikkauksella näkyviin parhaiten tarpeisiisi vastaavat toimistokohteet. Suosittuja toimistoja Hämeenlinnassa on erityisesti kaupungin keskustassa ja sen vieressä sijaitsevassa Keinusaaressa.

Hämeenlinna on hallinnollisesti ja elinkeinoelämän kannalta Kanta-Hämeen maakunnan merkittävin kaupunki. Ihmiset ympäryskunnista, kuten Hattulasta, Hollolasta ja Pälkäneeltä, käyvät Hämeenlinnassa töissä ja asioilla. Kaupungissa on myös paljon luonnonkauneutta, ja se on mökkiläisten suosiossa.

Hämeenlinnan sijainti on keskeinen: kaupunki on noin puolivälissä Tampereelta Helsinkiin päärataa pitkin tultaessa, ja pääkaupunkiin on alle sata kilometriä matkaa. Valtateiden 3 ja 10 risteyskohdassa sijaitseva kunta on helposti tultavissa muualta Etelä-Suomesta.

Etsi siis yrityksellesi huipputoimisto Hämeenlinnasta jo tänään!