Toimistot helsinki hakaniemi

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Hakaniemi? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Hakaniemi Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Oletko aikeissa vuokrata toimiston Hakaniemestä? Toimitilahakukoneesta löydät vapaat toimistotilat Hakiksen alueelta!

Virallisesti Hakaniemi kuuluu Kallioon, eikä se itse asiassa ole itsenäinen kaupunginosa. Viime vuosina yhä useamman luovan alan yrittäjän ja työntekijän työpaikka on alkanut löytyä juuri Kallion alueelta, ja moni heistä myös asuu alueella. Luovan alan yritysten lisäksi alueella on muun muassa ammattiyhdistysten toimistoja, kiinteistönvälitysliikkeitä sekä pankkien konttoreita.

Hakaniemeen yrityksiä houkuttelee paitsi boheemin moniarvoinen tunnelma, jossa erilaisuus saa vapaasti kukkia, myös erinomaiset liikenneyhteydet. Hakaniemellä on oma metroasema. Lisäksi aluetta halkoo useampi ratikkalinja, ja sen läpi kulkee kymmenittäin linja-autoja.

Tartu toimeen ja käy läpi vaihtoehtoja alta! Jos tarvitset lisätietoja tai haluat päästä tutustumaan kohteisiin paikan päälle, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Yhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.