Toimistot helsinki herttoniemi

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Herttoniemi? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Herttoniemi Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Oletko haaveillut toimistotilasta toimivassa työympäristössä, Business Park palvelujen keskellä? Opus Business Park tarjoaa kaiken tämän toimistotilallesi.

Opus Business Park sijaitsee itäisessä Helsingissä, Herttoniemessä, metroaseman tuntumassa. Opukseen pääset kätevästi niin julkisilla kulkuvälineillä, pyörällä kuin omalla autollakin. Metron lisäksi alueella kulkee paljon linja-autolinjoja.

Opus tarjoaa hyvät Business Park -palvelut, joten sinä voit keskittyä enemmän työntekoon. Kohteesta löydät muun muassa kuntosalin, lounasravintolan sekä aula- ja postipalvelut, siivouspalvelut, autonpesupalvelut sekä erikokoisia neuvottelutiloja. Business Park -palvelujen lisäksi läheisyydessä on runsaasti muita palveluja, kuten apteekki, ruokakauppoja sekä ravintoloita.

Opus Business Parkin kodikas ilmapiiri tarjoaa miellyttävän työympäristön, jossa hommat toimivat! Lue lisää vapaista toimistotiloista alta ja ota yhteyttä!