Toimistot helsinki ilmala

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Ilmala? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Ilmala Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Haluatko toimistotilasi lähelle Helsingin keskustaa, mutta silti omaan rauhaan? Tule Ilmalaan! Ilmalassa olet hyvien yhteyksien päässä Helsingistä. Vapaat tilat löydät alta.

Parin kilometrin päässä suoraan pohjoiseen Helsingin keskustasta sijaitseva Ilmala on kasvanut ja kehittynyt tunnetuksi yrityskeskukseksi. Eikä tämä sijainti ole turhaan statustaan hyvänä toimistotilasijaintina saavuttanut, yhteydet Ilmalaan ovat loisteliaat ja läheisyydestä löytyvät kaikki Pasilan palvelut.

Vaikkakin Ilmalassa olet lähellä keskustaa, löytyy rauhallinen alueen luonto läheltä – Ilmalan välittömässä läheisyydessä sijaitsee Keskuspuisto upeine metsäpolkuineen. Ilmalan läheisyyteen Pasilaan on myös valmistumassa uusi kauppakeskus, Tripla-keskus, jonka myötä alueen vetovoima tulee kasvamaan.

Tutustu alta vapaisiin vaihtoehtoihin Ilmalassa. Otathan yhteyttä kohdesivulta löytyviin asiantuntijoihimme.