Toimistot helsinki kalasatama

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Kalasatama? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Kalasatama Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Onko haaveenasi toimistotila hyvien kulkuyhteyksien päästä läheltä merta? Kalasatamassa se on mahdollista! Toimitilahakukoneesta löydät vapaat vuokrattavat toimistotilat Kalasatamasta.

Kasvavassa Kalasatamassa olet meren välittömässä läheisyydessä, noin neljän kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Toimitilatarjonta Kalasatamassa on hyvä ja oli yrityksesi pieni tai suuri, on Kalasatama paikka sinulle ja yrityksellesi.

Pian Kalasatamaan valmistuva kauppakeskus tuo lisää palveluja tähän kasvavaan kaupunginosaan. Nyt jos koskaan on mahdollisuus päästä keskelle modernia ja nykyaikaista arkkitehtuuria. Paikalle kuljet niin henkilöautolla, linja-autolla, junalla kuin metrollakin riippuen mikä vaihtoehto on itsellesi mieluisin.

Tutustu alta vaihtoehtoihin! Yhteyshenkilöiltämme saat lisätietoja, ja heidän kauttaan pääset myös halutessasi tutustumaan kohteisiin paikan päälle. Yhteystiedot löydät kohdesivuilta.