Toimistot helsinki kamppi

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Kamppi? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Kamppi Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Vailla toimistoa Kampista? Jo on kumma, jos se ei täältä löydy: toimitilahakukone listaa vapaat vuokrattavat toimistotilat Kampin alueelta. Sijainnin lisäksi voit hakea toimistoa koon perusteella.

Kamppi on monin tavoin ihanteellinen vaihtoehto toimiston sijainniksi, joten ei olekaan ihme, että alue suorastaan kuhisee eri aloja edustavia yrityksiä. Liikenneyhteydet Kamppiin ovat erinomaiset – Kamppiin ja sieltä pois pääsee julkisista kulkuneuvoista sekä raitiovaunulla, linja-autolla että metrolla, eikä Helsingin päärautatieasemakaan ole kaukana. Yritysten työntekijät arvostavat alueen runsasta ravintolatarjontaa.

Lopeta vatulointi ja tutustu alta Kampin alueella sijaitseviin vaihtoehtoihin! Kunkin kohteen sivulta löydät oikeat yhteyshenkilöt. Yhteyshenkilöltä saat lisätietoja kohteesta, ja hän voi myös järjestää tutustumiskäynnin paikan päälle.