Toimistot helsinki kruununhaka

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Kruununhaka? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Kruununhaka Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Haussa vuokrattava toimisto Kruununhaasta? Apu on lähellä, sillä toimitilahakukoneesta löydät vapaat toimistotilat Krunikan alueelta!

Arvokkaiden instituutioiden täplittämä Kruununhaka ei ole mikään ulkoilmamuseo, vaan viehättävässä kaupunginosassa pitävät majaansa valtioneuvoston ja Suomen pankin lisäksi myös monet yritykset, kuten asianajotoimistot sekä markkinointi- ja viestintäalan yritykset.

Hurmaavan tunnelman lisäksi Krunan suosiota yritysten majapaikkana selittävät hyvät kulkuyhteydet. Kaupunginosaa halkovat bussilinjat 16 ja 17 sekä raitiovaunut 4, 7A ja 7B, eikä Helsingin päärautatieasemallekaan ole kuin kivenheitto.

Mitä vielä odotat? Tutustu alta tarjolla oleviin vaihtoehtoihin! Jos kaipaat lisätietoja tai haluat käydä tutustumassa kohteisiin paikan päällä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Kunkin kohteen yhteyshenkilön tiedot löydät kohteen omalta sivulta.