Toimistot helsinki lauttasaari

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Lauttasaari? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Lauttasaari Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Unelmoitko toimistosta merellisen vehreässä Lauttasaaressa? Ole huoleti, toimitilahakukoneesta löydät vapaat vuokrattavat toimistot Larun alueelta!

Lauttasaari on tunnettu erityisesti haluttuna asuinalueena ja lauttasaarelaisten tuntemasta ylpeydestä kotikaupunginosaansa kohtaan. Saarella on kuitenkin myös runsain mitoin yritysten toimitiloja, ja työpaikkojakin on peräti 7000 kappaletta.

Syy Lauttasaaren suosioon toimiston sijaintina piilee erinomaisissa kulkuyhteyksissä Helsingin keskustaan ja Espoon suunnalle. Lauttasaareen on helppo tulla niin omalla autolla kuin bussillakin. Moni Espooseen liikennöivä bussi ajaa saaren kautta ja pian perille pääsee myös Länsimetrolla. Lauttasaareen tulee kaksi metroasemaa, yksi ostoskeskuksen kupeeseen varsinaisen saaren puolelle ja toinen Koivusaareen, jonka erottaa Lauttasaaresta kapea salmi.

Ihmettely seis ja tutustumaan vapaana oleviin vaihtoehtoihin alta! Tuleeko mieleen jotain kysyttävää? Tai haluatko käydä tutustumassa tiloihin paikan päällä? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Yhteystiedot löytyvät kunkin kohteen omalta sivulta.