Toimistot helsinki pasila

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Pasila? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Pasila Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Onko toiveissasi vuokrattava toimisto Pasilassa? Olet tullut oikeaan paikkaan: hakukoneestamme löydät kaikki vapaat toimistot Pasilan alueelta!

Pasila on tunnettu paitsi ristiriitaisia tunteita herättävästä arkkitehtuuristaan ja kaupunginosan mukaan nimetystä animaatiosarjasta, myös erittäin runsaasta toimistojen, virastojen ja laitosten määrästä alueella. Pasilassa pitävät majaansa esimerkiksi monet mediatalot, järjestöt sekä julkiset toimijat.

Toimistojen runsaus ei ole sattumaa, vaan sitä selittävät muun muassa Pasilan erinomaiset liikenneyhteydet. Pasilaan pääsee niin bussilla, ratikalla kuin junallakin. Kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat pysähtyvät nykyään Pasilan asemalla, minkä ansiosta alueelle pääsee helposti kaikkialta pääkaupunkiseudulta ja myös sen ulkopuolelta muualta Suomesta. Pasilan vetovoima tulee kasvamaan entisestään Tripla-keskuksen valmistuttua Pasilan aseman ympärille.

Lakkaa ihmettelemästä ja tutustu alta vapaisiin toimistotiloihin Pasilassa! Jos tarvitset lisätietoja tai haluat tutustua kohteisiin, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Heidän yhteystietonsa löydät kohdesivuilta.