Toimistot helsinki pitäjänmäki

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Pitäjänmäki? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Pitäjänmäki Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Onko Pitäjänmäki mieleinen sijainti toimistotilallesi? Jos vastasit kyllä, alta löydät lisätietoja ja vapaat toimitilat Pitäjänmäessä.

Pitäjänmäessä eli Pitskussa toimistosi on yhdellä tunnetuimmista teollisuushistoriallisista yritysalueista Helsingissä. Lisäksi alueella sijaitseva Piimäki on Suomen suurin IT-alan työpaikkojen keskittymä. Vielä nykypäivänäkin alueella on pienteollisuutta, mutta alue on muuttumassa yhä enemmän toimistovaltaiseksi.

Alueelta kuljet kätevästi junalla niin Helsinkiin, Espooseen kuin Vantaallekin. Lisäksi Pitäjänmäki on helppo saavuttaa autolla. Alueen luonnonläheisyys houkuttelee myös työmatkapyöräilijöitä.

Kuulostaa hyvältä, eikö? Älä siis hukkaa aikaasi, vaan etsi itsellesi uusi toimistotila Pitäjänmäestä! Lisätietoa ja vapaat toimistotilat löydät alta.