Toimistot helsinki ruoholahti

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Ruoholahti? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Ruoholahti Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Etsitkö vuokrattavaa toimistoa Ruoholahdesta? Täältä löydät etsimäsi: toimitilahakukone listaa vapaat toimistot Ruoholahden alueelta.

Ruoholahdessa pitää majaansa lukuisa joukko yrityksiä ja yhteisöjä: 3000 asukkaan kaupunginosassa on työpaikkoja peräti reilut 14 000. Ruoholahti on monen it-alan yrityksen koti; esimerkiksi peliyhtiö Supercellin toimitilat ovat alueella. Ruoholahdessa toimii myös Aalto-yliopiston yrityskiihdyttämö startup-yrityksille.

Sekä työntekijäsi, asiakkaasi että muut yhteistyökumppanisi arvostavat Ruoholahden erinomaisia liikenneyhteyksiä. Ruoholahteen pääsee helposti niin metrolla, bussilla, ratikalla kuin omalla autollakin. Pääasialliset liikenneyhteydet Helsingin keskusta-alueelta Hangon ja Turun suuntaan kulkevat Ruoholahden kautta, samoin kuin valtaosa Espoon busseista.

Tartu tilaisuuteen ja tutustu alta vapaisiin vuokratoimistoihin! Lisätietoa ja kohteiden esittelyt saat kunkin kohteen omalta yhteyshenkilöltä. Yhteystiedot löydät kohdesivuilta.