Toimistot helsinki ruskeasuo

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Ruskeasuo? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Ruskeasuo Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Toiveissa vuokrattava toimisto Ruskeasuolta? Toimitilahakukone kiiruhtaa apuun listaamalla vapaat toimistotilat Ruskeasuon alueelta!

Ruskeasuo on hyvä vaihtoehto toimiston sijainniksi yritykselle tai yhteisölle, joka arvostaa erinomaisia liikenneyhteyksiä. Mannerheimintien molemmin puolin levittäytyvälle Ruskeasuolle pääsee helposti sekä omalla autolla että lukuisilla julkisen liikenteen busseilla. Raitiovaunulinja 10 kulkee ydinkeskustan suunnalta Pikku-Huopalahteen.

Lisäksi kaupunginosa sijaitsee sopivasti Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välimaastossa; näin ollen myös kansainväliset ja kotimaan lentoyhteydet ovat näppärästi sen ulottuvilla.

Ruskeasuolla toimistoja ja toimitiloja on muun it-alan ja terveydenhoitoalan yrityksillä sekä rakennusliikkeillä.

Tutustu rohkeasti vaihtoehtoihin alta! Asiantuntijamme antavat mielellään lisätietoja ja tarvittaessa järjestävät tutustumiskäyntejä paikan päälle kohteisiin. Heidän yhteystietonsa löydät kohdesivuilta.