Toimistot helsinki töölö

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Töölö? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Töölö Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Oletko aikeissa vuokrata toimiston Töölöstä? Olet tullut aivan oikeaan osoitteeseen, sillä hakukoneestamme löydät kaikki vapaat toimistot Töölön alueelta.

Töölön kiistattomiin etuihin kuuluvat sen erinomaiset liikenneyhteydet: Töölöön on helppo tulla niin raitiovaunulla kuin bussillakin, miltei mistä tahansa ilmansuunnasta. Ratikat ja linja-autot kulkevat kaupunginosan läpi mm. Mannerheimintiellä, Runeberginkadulla, Tukholmankadulla ja Mechelininkadulla. Myös Helsingin rautatieasema on aivan kivenheiton päässä kaupunginosasta.

Töölössä majaansa pitää kivijalkaliikkeiden lisäksi runsaslukuinen joukko muun muassa markkinointi- ja viestintäalan sekä it-alan yrityksiä. Olisiko Töölö sopiva sijainti myös sinun yrityksellesi?

Tutustu alta vapaisiin töölöläistoimistoihin! Asiantuntijamme kertovat sinulle tarvittaessa mielellään lisää kohteista. Heidän yhteystietonsa löydät kunkin kohteen omalta sivulta.