Toimistot helsinki vallila

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston kohteesta Vallila? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Vallila Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Haetko vuokrattavaa toimistoa Vallilasta? Olet tullut oikeaan paikkaan; täältä löydät vapaat toimistotilat Vallilan alueelta!

Vallila tunnetaan erityisesti 1910-luvulla rakennetusta, Puu-Vallilaksi kutsutusta pientaloalueestaan. Puutaloidyllin lisäksi Vallilassa on myös teollisuustiloja ja lukuisten yritysten toimistoja. Alueella majaansa pitävät muun muassa Vallila Interior, GE Healthcare ja Amer Sports. Vallilassa on myös vireää startup-toimintaa. Kaupunginosassa onkin miltei 20 000 työpaikkaa.

Vallilan suosiota toimiston sijaintina selittävät erityisesti huippuhyvät liikenneyhteydet. Kaupunginosaan pääsee useilla raitiovaunuilla sekä kymmenillä eri Helsingin sisäisillä ja seutuliikenteen linja-autoilla. Lisäksi Vallilaa halkovalta Sturenkadulta voi hypätä kaukobusseihin. Kaupunginosan kautta kulkevat Sturenkadun lisäksi vilkasliikenteiset Hämeentie, Mäkelänkatu ja Teollisuuskatu.

Vieläkö vatuloit? Tartu toimeen ja tutustu alta vaihtoehtoihin! Lisätietoa ja kohteiden esittelyt saan yhteyshenkilöiltämme, joiden yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.