Toimistot kuopio

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Kuopiosta? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Kuopio - Vapaat vuokrattavat tilat

Vapaata toimistoa etsimässä? Toimitilahaku.fi löytää puolestasi vuokrattavat toimistotilat Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savossa.

Kuopio on Itä-Suomen suurin kaupunki ja alueen elinkeinoelämän keskus. Kaupunki on tunnettu toristaan, jonka ympärillä sijaitsevat keskustan tärkeimmät palvelut. Kuopion keskusta on myös suosittua toimistoaluetta. Savilahden kaupunginosassa sijaitsee tiedepuisto, jossa Itä-Suomen yliopiston ja tutkimuslaitosten tiedeyhteisöt kohtaavat liike-elämän toimijat. Technopolis Kuopio -yrityspalveluorganisaatio tarjoaa yrittäjille toimitiloja ja palveluita tiedepuiston alueella.

Tiiviisti asutun Kuopion taajama-alueilla on helppo liikkua jalan, ja kaupungissa palvelevat myös paikallisliikenteen bussit. Junamatkustajat pääsevät Savon rataa pitkin muun muassa Helsinkiin ja Ouluun. Kuopioon on myös hyvät tieliikenneyhteydet, ja kaupungissa on aktiivinen lentoasema.

Toimitilahakukoneen avulla voit helposti vertailla vapaita tiloja, joista yhteyshenkilömme antavat mielellään lisätietoja. Hae siis yrityksellesi huipputoimisto muutamalla klikkauksella!