Toimistot oulu

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Oulusta? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Oulu - Vapaat vuokrattavat tilat

Vuokrattavat toimistot Oulun kaupungin alueelta löydät kätevimmin toimitilahaulla. Näppäile toiveesi hakukoneeseen, ja etsimme puolestasi yrityksellesi sopivimmat vapaat toimistotilat.

Oulu on väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki yli 200 000 asukkaalla. Sen väestö on kasvanut 17 % vuodesta 2010 vuoteen 2019. Merellisessä kaupungissa yhdistyvät maantie-, rautatie-, meri- ja lentoyhteydet, mikä mahdollistaa hyvät edellytykset yritystoiminnalle ja teollisuudelle. Yritystoimintaa tukevat lisäksi Oulun asema yhtenä Suomen yliopistokaupungeista ja kaupungin nuori, työikäinen väestö.

Oulussa joka viides työpaikka on terveys- ja sosiaalipalveluiden toimialalla, Toiseksi suurin työllistäjä on teollisuuden toimiala (11%) ja kolmanneksi eniten työpaikkoja on tukku- ja vähittäismyynnin toimialalla (10%). Kaupunki tavoittelee 10 000 uutta asukasta ja 5 000 uutta työpaikkaa vuoteen 2026 mennessä. Tavoitteiden saavuttamiseksi on käynnistetty kehityshankkeina muun muassa aseman seudun kehittäminen ja vuoden 2025 asuntomessualueen valmistelut. Kaupungin strategian tavoitteena Oulu on kestävästi kasvava keskus, jossa yhdistyvät huipputeknologia, yrittäjyys ja taitava tekijät. Kaupunki tavoittelee myös Euroopan kulttuuripääkaupungin asemaa vuodelle 2026.

Oulussa toimitilojen tarjonta vaihtelee suuresti alueittain, joten yrityksen sijoittuminen on yksi tärkeimmistä kriteereistä toimistotilan vuokrausta suunniteltaessa. Tärkeimpien toimistokeskittymien sisältä löytyy monen tasoista ja hintaista tilaa. Tosin moderneimmista tiloista on puutetta erityisesti ydinkeskustan alueella. Asemanseudun kehityshanke tulee olemaan mielenkiintoinen toimistokäyttäjien näkökulmasta keskipitkällä aikavälillä.

Ydinkeskustassa on tarjolla edullista toimistotilaa, jolloin kuitenkaan kohteiden talotekniikka ei täytä useimpien käyttäjien vaatimuksia. Kausimyynnissä olevien autopaikkojen puute ydinkeskustan alueella voi muodostua ratkaisevaksi joidenkin toimialojen osalta.

Ydinkeskustan ohella Linnanmaan ja Peltolan alueet ovat toimistokäyttäjien suosiossa. Limingantullin alueelle on viime vuosina rakennettu toimistotiloja ja muutama kokonainen toimistorakennus odottaa rakentamistaan. Linnanmaan osalta Yliopiston ilmoittamat muuttoaikeet keskustaan on syytä huomioida vuokrauspäätöstä tehdessä.

Tarkastele vaihtoehtojasi Oulussa ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!