Toimistot rovaniemi

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Rovaniemeltä? Täältä se löytyy! Tutustu vapaisiin toimistotiloihimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Rovaniemi

Yrityksellesi sopivan toimiston Rovaniemeltä löydät helpoiten toimitilahakukoneellamme. Listaamme puolestasi toiveitasi vastaavat vuokrattavat kohteet, jolloin voit helposti vertailla niitä. Valitse mieleisesi vapaa toimisto ja aloita hommat jo ensi viikolla!

Rovaniemi on Lapin maakuntakeskus ja alueen elinvoimaisuutta ylläpitävä kasvukunta. Kunnan alueella toimii runsaasti menestyviä matkailualan yrityksiä, kuten Joulupukin Pajakylä ja Ounasvaara-hiihtokeskus. Lapin yliopisto sijaitsee Rovaniemellä, ja kunta on myös merkittävä varuskuntakaupunki. Rovaniemi tarjoaa siis monia mahdollisuuksia eri alojen yrittäjille. Kaupungin keskustassa toimistotilaa löytyy muun muassa Sampokeskuksesta.

Oikeanlainen toimistotila on hyvä lähtökohta menestyvään liiketoimintaan. Kauttamme voit vuokrata sopivan kokoiset ja näköiset tilat juuri sinun tarpeisiisi. Ota siis toimitilahaku käyttöön ja löydä unelmiesi toimisto!