Toimistot turku

Tarvitsetko yrityksellesi toimiston Turusta? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja niin ydinkeskustasta kuin muualtakin hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Turku - Vapaat vuokrattavat tilat

Vailla toimistoa? Hakukoneemme löytää yrityksellesi sopivan vapaan toimistotilan Turusta. Aurajoen rannan ja torin ympäristön lisäksi suosittuja toimistoalueita löytyy niin Kupittaalta, satamasta kuin Turun raja-alueiden kaupunginosista.

Toimistotilat sijoittuvat nykyisin pääosin Turun ydin keskustaan ja sen lähiympäristöön sekä Kupittaan alueelle. Yksittäisiä uusia toimistorakennuksia on rakennettu pääväylien varsille, mutta niiden ympäristöön tuskin syntyy uusia toimistotilakeskittymiä. Mielenkiintoisia uusia paikkoja toimistorakennuksille ovat ns. Linnaniemen alue Turun Linnan ja matkustajasataman ympäristössä, jossa on menossa suunnittelukilpailu uuden asemakaavan sisällön suhteen ja Ratapihan Elämyskeskus, jonne on kaavoitettu hotellirakennuksen, liiketilojen, asuntojen ja uuden jäähallin lisäksi myös uutta toimistotilaa.

Kupittaan alue on viimeisen 10 vuoden aikana kehittynyt voimakkaasta ja sinne on rakennettu paljon uusia toimistotaloja. Nyt ovat rakentumassa uusi Kampus-rakennus ja Veritaksen pääkonttorirakennus, joista kummastakin on vuokrattu tiloja myös ulkopuolisille käyttäjille. Pääosa toimistotiloista on Turun Teknologiakiinteistöjen omistamia. Koska rakennuskanta on uutta, toimistotilat ovat uusia, moderneja, ilmastoituja ja täyttävät hyvin nykyajan toimistotiloille asetettavat vaatimukset. Toimistotilojen käyttöaste on korkea ja aika ajoin Kupittaan alueella on ollut vaikeaa löytää sopivaa tilaa vuokrattavaksi. Kupittaan toimistoalue tulee laajentumaan Itäharjun puolelle, kunhan asemakaava saadaan valmiiksi. Kupittaan alue tarjoaa synergiaetuja vuokralaisille, koska alueella on runsaasti eri alan yrityksiä vuokralaisina ja Turun korkeakoulut ovat alueella myös vahvasti edustettuina. Kupittaan alueelle valmistuu myös uusi hotellirakennus ja Helsingin junat pysähtyvät viereisellä Kupittaan alueella, joten kulkuyhteys pääkaupunkiseudulle toimii loistavasti. Lounaspaikkoja alueelta löytyy useita, samoin päivittäistavarakauppa. Julkinen liikenne alueella toimii hyvin.

Turun keskustan palvelutarjonta antaa ylivoimaisen edun keskustan toimistotilojen vuokralaisille. Useita ydinkeskustan toimistorakennuksia on saneerattu ja tiloihin on löytynyt hyvin uusia vuokralaisia. Modernista toimistilasta on ollut jopa pulaa. Seuraava saneerattava toimistorakennus löytyy Kauppatorin reunalta, josta vapautui Hamburger Börsin toiminnan loppumisen johdosta entistä hotellikäytössä ollutta tilaa muihin käyttötarkoituksiin. Myös Puolalankadulla ja Puutarhakadun alkupäässä sijaitsevat toimistorakennukset odottavat tulevaa saneerausta samoin kuin entinen Kelan rakennus Eerikinkadulla. Turun keskustan toimistotilojen etuna on myös helppo saavutettavuus, sillä joukkoliikenne kaupungin laita-alueilta ja ympäristökunnista kulkevat kaikki Turun keskustan kautta. Vuokrataso Kupittaan alueella ja ydin keskustan alueella on suurin piirtein samaa, joskin keskustan alueelta löytyy myös edukkaampaa toimistotilaa, jos vuokralainen on valmis tinkimään laatuvaatimuksistaan.

Käytä hakua ja löydä yrityksellesi vapaata toimistotilaa! Lisätietoja antavat kohteiden yhteydessä esitellyt yhteyshenkilöt.