Toimistot vaasa

Oletko aikeissa vuokrata yrityksellesi toimiston Vaasasta? Täältä se löytyy! Vapaita toimistotiloja on tarjolla niin ydinkeskustasta kuin vähän kauempaakin – kaikki erinomaisten liikenneyhteyksien varrelta.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimistot Vaasa - Vapaat vuokrattavat tilat

Toimisto hakusessa? Vapaat toimistotilat Vaasan alueella löydät näppärimmin toimitilahaku.fi:stä. Kerro toiveesi, ja etsimme puolestasi niitä vastaavat toimistot.

Merkittävä osa vaasalaisista saa elantonsa teollisuudesta. Kaupungissa toimivat teollisuusjätit ABB sekä Wärtsilä, joilla on tilat teknologiakeskus Strömberg Parkissa. Lentoaseman kupeeseen rakennettu Vaasa Airport Park -yrityspuisto tarjoaa työtilat tuhansille työntekijöille. Vaasa on myös vilkas yliopistokaupunki, mikä tarjoaa mahdollisuuksia tieteen ja yritysten yhteistyölle. Pohjanmaan maakuntakeskus on lisäksi suomenruotsalaisen kulttuurin kannalta merkittävä kaupunki.

Vaasan lentokentältä lähtee suoria reittilentoja Helsinkiin sekä muihin Pohjoismaihin. Vaasaan on myös rautatieyhteys Helsingistä ja Seinäjoelta, ja maantiet yhdistävät sen muihin Suomen merkittävin kaupunkeihin. Lisäksi laivayhteys kuljettaa matkustajia Ruotsin Uumajaan.

Hae itsellesi sopiva toimistokohde ja kysy lisää yhteyshenkilöiltämme!