Hakutuloksiin
Slide 1 of 15
  • Premise
    ISOT KUVAT

Keilaranta 10-18 D · Life Science Center

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala852 m2
Kerros4
KaupunkiEspoo

Huippumodernia toimitilaa Suomen merkittävimmästä biotiede- ja teknologiakeskittymästä Life Science Center Keilaniemestä

Vuokrattavana 4. kerroksen 852 m2 toimistotila D-talosta.

Suomen merkittävin teknologia­yrityskeskittymä sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Huippumoderni laajennusosa valmistui maaliskuussa 2023.

Life Science Center tarjoaa modernin työympäristön kansainvälisen tason huippuosaajille. Kaikki tilamme voidaan suunnitella yrityksen tarpeiden mukaan ja ne ovat vuokralaistemme toiveiden mukaan muunneltavissa.

Keilaniemi on valovoimainen ja kehittyvä kaupunkiympäristö, jossa yhdistyvät monipuoliset palvelut, luonto, meri ja virkistysmahdollisuudet. Yhä useampi alansa johtava tai kasvava yritys on valinnut tukikohdakseen Keilaniemen.

Life Science Centeristä löydät Keilaniemen kattavimmat toimistopalvelut. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi kiinteistöstä löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja. Auditorio, jonka kapasiteetti on 150 henkilöä, on alueen suurin. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja sekä sähköautojen latauspisteitä.

Meille on helppo tulla autolla, metrolla, pyörällä – tai veneellä. Metrolla Helsingin keskustaan 10 min. Kehä I kivenheiton päässä. Ja pian meille pääsee myös pikaraitiovaunulla Raide-Jokerin valmistuttua. Raide-Jokerin päätepysäkki sijaitsee kiinteistön edessä.

Katso lisää:

https://lsc.fi/

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Keilaranta 10-18 D, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
4
Pinta-ala
852 m2
Monitilatoimisto
64 hlö
Huonetoimisto
46 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Jäähdytysjärjestelmä
On
Lisätietoa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu100 m
Bussipysäkki100 m
Metro300 m
Lentokenttä28 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa