Hakutuloksiin
Slide 1 of 15
  • Premise
    ISOT KUVAT

Keilaranta 18 · Life Science Center

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala416 m2
Kerros1
KaupunkiEspoo

Huippumodernia toimitilaa Suomen merkittävimmän biotiede- ja teknologiakeskittymän laajennusosasta Life Science Center Keilaniemestä

Vuokrattavissa uudisrakennuksen 1. kerroksessa pääaulan ja neuvotteluhuoneiden vieressä 416m2 toimistotila isoilla ikkunoilla, joista näkymät Kuusisaarentien suuntaan. 1. kerros ei ole katutasossa. Isoille käyttäjille kerrokset ovat yhdistettävissä kulunvalvonnalla ja sisäisillä portailla. Kerrokset ovat myös jaettavissa pienempiin osiin. Rakennus valmistuu arviolta kesäkuussa 2023.

Suomen merkittävin biotiede- ja teknologiayrityskeskittymä kasvaa, kun 8 000 neliömetrin kokoinen pääkonttoritason uudisrakennus valmistuu Life Science Centerin nykyisten tilojen yhteyteen alkuvuodesta 2023.

Valmistuva kuusikerroksinen uudisrakennus vastaa vauhdikkaasti kasvavien biotiede- ja teknologiayritysten muuttuviin tarpeisiin. Lopputuloksena on uusi, terveellinen ja turvallinen työympäristö, joka tukee yritysten menestystä ja henkilöstön hyvinvointia.

Life Science Centerissä tärkeässä osassa ovat kestävä kehitys, vastuullisuus ja hiilijalanjäljen pienentäminen. Energian- ja vedenkulutuksen seurannan, sekä kierrätyksen ja jätteiden lajittelun lisäksi kiinteistössä panostetaan viihtyvyyteen kuten valaistukseen, ilmanlaatuun, antibakteerisiin materiaaleihin sekä luonnonvalon ja viherkasvien määrään. Aurinkoenergiaa kerätään aurinkopaneeleilla. Erinomaisen sisäilman takaa sairaalatiloja vastaava lämpötilan, ilmankosteuden ja hiilidioksidipitoisuuden hallintajärjestelmä.

Kaikki tilat voidaan suunnitella jokaisen yrityksen tarpeiden mukaan ja ne ovat vuokralaistemme toiveiden mukaisesti vaivattomasti ja nopeasti muunneltavissa. Haluamme tarjota yrityksille kokemuksellisen työympäristön, jossa työnteko on sujuvaa ja henkilöstö on motivoitunutta. Viihtyisä työympäristö on kilpailuetu, joka houkuttelee parhaat osaajat.

Meiltä löydät Keilaniemen kattavimmat toimistopalvelut. Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi kiinteistöstä löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja. Auditorio, jonka kapasiteetti on reilu 100 henkilöä, on alueen suurin. Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja sekä sähköautojen latauspisteitä.

Meille on helppo tulla autolla, metrolla, pyörällä – tai veneellä. Metrolla Helsingin keskustaan 10 min. Kehä I kivenheiton päässä. Ja pian meille pääsee myös pikaraitiovaunulla Raide-Jokerin valmistuttua. Raide-Jokerin päätepysäkki sijaitsee kiinteistön edessä.

Uuden kiinteistön valmistuttua yhteisössä toimii jo nelisenkymmentä biotiede- ja teknologiayritystä ja työskentelee yhteensä noin 1 700 alansa huippuosaajaa.

Tule kehittämään yhdessä parempaa huomista!

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Keilaranta 18, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
1
Pinta-ala
416 m2
Monitilatoimisto
32 hlö
Huonetoimisto
23 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi
Jäähdytysjärjestelmä
On
Lisätietoa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Ensiluokkaisten ravintola-, catering- ja aulapalveluiden sekä nykyaikaisten ja valoisien kokous- ja edustustilojen lisäksi löytyvät myös sisätiloissa oleva pyöräparkki, autopesula, hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, pesula, kuntosali ja runsaasti suihkutiloja.

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Metro300 m
Lentokenttä28 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa