Hakutuloksiin
Slide 1 of 15
  • Premise
    ISOT KUVAT

Kanavaranta 1 · Kanavaranta 1

Katajanokka · 00160 HELSINKI

Pinta-ala971.5 m2
Kerros1
KaupunkiHelsinki

Alvar Aallon taidonnäyte, ainutlaatuinen Kanavaranta 1 ja sen modernit toimistotilat vapautuvat ensimmäistä kertaa historiassa uusille käyttäjille.

Vuokrattavissa ensimmäisen kerroksen 971,5m2 toimistotila.

Tarjolla on harvinainen tilaisuus muuttaa arkkitehtonisesti poikkeuksellisen korkeatasoiseen rakennukseen, joka yhdistää ihmistä varten suunnitellut tilaratkaisut ja upean merenrantasijainnin Helsingin ydinkeskustassa. Tartu tilaisuuteen ja tule osaksi tämän uniikin toimistorakennuksen tarinaa!

Alvar Aallon arkkitehtuuri on samanaikaisesti ajattoman universaalia ja vahvasti kiinni nykypäivässä. Kanavaranta 1 -toimistotalo on tästä erinomainen esimerkki. Se tarjoaa käyttäjälle nykyaikaiset toimitilat sekä mahdollisuuden olla osa ainutlaatuista rakennustaidetta.

Kanavaranta 1 on malliesimerkki vaikuttavasta toimistorakennuksesta. Sen ihmisen kokoiset tilat inspiroivat sekä työntekijöitä että vierailijoita.

Useimmat tunnistavat rakennuksen julkisivun. Toimistotilojen nerokkuus paljastuu kuitenkin kokonaisuudessaan vasta sisällä, jossa Alvar Aallon suunnitelmat heräävät eloon. Jokainen yksityiskohta huonekaluja ja valaistusta myöten oli alkujaan arkkitehdin ja hänen toimistonsa suunnittelema. Ja osa näistä yksityiskohdista palvelee käytössä edelleen.

Kiinteistön sisätiloissa voi tuntea, kuinka Aallolle tyypillinen luonnonmateriaalien ja orgaanisten muotojen käyttö luo tasapainoittavan ja toisaalta innostavan tunnelman.

Kattoterassilta avautuvat huikeat näkymät merelle ja kaupunkiin. Toistaiseksi niistä ovat päässeet nauttimaan vain rakennuksessa työskentelevät, mutta tulevaisuudessa terassin käyttöä kehitetään edelleen.

Terassilta voi seurata kauppatorin vilskettä, ihailla sataman sykettä ja viivähtää hetken vilvoittavassa meri-ilmassa.

Toimistokerrokset on päivitetty vastaamaan nykypäivän toimistotyön ja työntekijöiden tarpeisiin. Valotunnelit ja portaikot yhdistävät eri kerrosten tiloja ja helpottavat ihmisten sekä ajatusten kulkua. Myös ikkunoista avautuvat, alati muuttuvat, kaupungin ja rakennuksen eri muotoja paljastavat näkymät tuovat työpäivään lisää virtaa.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kanavaranta 1, 00160 KATAJANOKKA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
1
Pinta-ala
971.5 m2
Monitilatoimisto
73 hlö
Huonetoimisto
52 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
D
Hissit
Henkilöhissi

Kiinteistön palvelut

Latauspistokkeelliset autopaikat
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa