Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Seilorinkatu  , Helsinki
    ISOT KUVAT

Seilorinkatu 1 · Vuosaaren Logistiikkakeskus

Vuosaari, Meri-Rastila · 00980 HELSINKI

Pinta-ala4900 m2
TyypitToimistotila, Varasto/Logistiikka
KaupunkiHelsinki

Vuokrataan Vuosaaren Logistiikkakeskuksessa loistavalla sijainnillla oleva varastotila, joka sisältää sosiaali- ja toimistotilat.

Modernilla ja nykyaikaisella logistiikka-alueella sijaitseva Vuosaaren logistiikkakeskus tarjoaa joustavaa ja tehokasta varastotila suuriinkin tarpeisiin. Kiinteistö sijaitsee Vuosaaren satamassa, aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan.

Varastotilat ovat helposti muokattavissa yrityksesi tarpeisiin sekä toimintaa tukeviin kokonaisuuksiin. Varastotilat voidaan suunitella palvelemaan mm. läpivirtausterminaalina tai U-kierto ratkaisuna. Tiloihin voidaan myös toteuttaa yrityksesi toimintaan parhaiten soveltuvat hyllyratkaisut. Varastotilojen vapaa korkeus on 6-9 metriä ja lattian kantavuus on 4 000 - 5 000 kg/m². Purku- ja lastuastilat on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteeen tarpeita varten. Viereiseltä tontilta mahdollisuus vuokrata traileripaikka. Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat samassa logistiikkakeskuksessa. Logistiikkakeskuksen alueella on runsaasti pysäköintitilaa ja porttirakennuksessa sijaitsee pysäköintihalli.

Vuokrataan 4900 m² suuruinen varastotila, sisältäen noin 200 m² kokoisen sosiaali- ja toimistotilan. Varastotilan vapaa korkeus on 6 m, lastaustaskuja on 9 ja tilaan on sisäänajoramppi.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Seilorinkatu 1, 00980 VUOSAARI, MERI-RASTILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila, Varasto/Logistiikka
Pinta-ala
4900 m2
Monitilatoimisto
368 hlö
Huonetoimisto
259 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Ei hissiä
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki950 m
Metro4,7 km
Lentokenttä19,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa