Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Seilorinkatu  , Helsinki
    ISOT KUVAT

Seilorinkatu 1 · Vuosaaren logistiikkakeskus

Vuosaari, Meri-Rastila · 00980 HELSINKI

Pinta-ala5500 m2
TyyppiVarasto/Logistiikka
KaupunkiHelsinki

Vuokrataan Vuosaaren Logistiikkakeskuksessa loistavalla sijainnillla oleva varastotila, joka sisältää sosiaali- ja toimistotilat.

Modernilla ja nykyaikaisella logistiikka-alueella sijaitseva Vuosaaren logistiikkakeskus tarjoaa joustavaa ja tehokasta varastotila suuriinkin tarpeisiin. Kiinteistö sijaitsee Vuosaaren satamassa, aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon.

Varastotilat ovat helposti muokattavissa yrityksesi tarpeisiin sekä toimintaa tukeviin kokonaisuuksiin. Varastotilat voidaan suunitella palvelemaan mm. läpivirtausterminaalina tai U-kierto ratkaisuna. Tiloihin voidaan myös toteuttaa yrityksesi toimintaan parhaiten soveltuvat hyllyratkaisut. Varastotilojen vapaa korkeus on 6-9 metriä ja lattian kantavuus on 4 000 - 5 000 kg/m². Purku- ja lastuastilat on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteeen tarpeita varten. Viereiseltä tontilta mahdollisuus vuokrata traileripaikka. Helsingin Sataman, Tullin ja satamaoperaattoreiden palvelut sijaitsevat samassa logistiikkakeskuksessa. Logistiikkakeskuksen alueella on runsaasti pysäköintitilaa ja porttirakennuksessa sijaitsee pysäköintihalli.

Vuokrataan 5500 m² suuruinen varastotila sisältäen noin 200 m² kokoisen sosiaali - ja toimistotilan. Varastotilan vapaa korkeus on 6 m, lastaustaskuja on 12 ja yksi lastauslaituri sekä sisäänajoramppi.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Seilorinkatu 1, 00980 VUOSAARI, MERI-RASTILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Pinta-ala
5500 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Ei hissiä
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki950 m
Metro4,7 km
Lentokenttä19,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa