Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Seilorinkatu 1 · Vuosaaren Logistiikkakeskus

Vuosaari, Meri-Rastila · 00980 HELSINKI

Pinta-ala4783 m2
KerrosKatutaso
KaupunkiHelsinki

Vuokrataan Vuosaaren Logistiikkakeskuksessa loistavalla sijainnillla oleva varastotila, joka sisältää sosiaali- ja toimistotilat.

Vuokrattavissa 4783 m2 varastotila. Varastotilassa on runsaasti lastaustaskuja sekä sisäänajorampit. Varaston vapaa korkeus 9 m ja lattiakantavuus 5000 kg/m2. Isot piha-alueet.

Vuosaaren Logistiikkakeskus on osa vuonna 2008 valmistunutta modernia ja nykyaikaista sataman logistiikka-aluetta. Tehokkaat neljässä eri rakennuksessa sijaitsevat varastotilat ovat joustavia ja helposti muunneltavissa erilaisiin asiakkaan tarpeita ja toimintaa tukeviin kokonaisuuksiin. Varastotilat voidaan suunnitella palvelemaan mm läpivirtausterminaalina tai U-kierto ratkaisuna. Tiloihin voidaan toteuttaa asiakkaan toimintaan parhaiten soveltuvat hyllyratkaisut. Varastotilojen vapaa korkeus on 6 - 9 metriä ja lattiakantavuus on 4 000 - 5 000 kg/m2. Purkaus- ja lastaustilat on suunniteltu kontti- ja ajoneuvoliikenteen tarpeita varten. Varastojen yhteyteen voidaan toteuttaa tarvittavat toimisto- ja sosiaalitilat.

Vuosaaren Logistiikkakeskus sijaitsee Vuosaaren satamassa aivan satamakeskuksen ytimessä. Satamasta on hyvät yhteydet ympäri Suomen. Alueelta on moottoritietasoinen väylä Kehä III:lle ja samalla Suomen päätieverkostoon. Logistiikkakeskuksen terminaaleilta ja laitureilta on raideyhteys satamaradan välityksellä Keravan kautta päärataan. Logistiikkakeskuksen etäisyydet Turunväylälle (E18) on 30 minuuttia, Hämeenlinnan väylälle (E12) on 20 minuuttia, Helsinki-Vantaan lentoasemalle 20 minuuttia, Lahdenväylälle (E75) 10 minuuttia.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Seilorinkatu 1, 00980 VUOSAARI, MERI-RASTILA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
Katutaso
Pinta-ala
4783 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Ei hissiä
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki950 m
Metro4,7 km
Lentokenttä19,3 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa