Hakutuloksiin
Slide 1 of 7
  • Premise
    ISOT KUVAT

Uudenmaankatu 16-20

Punavuori · 00120 HELSINKI

Pinta-ala756 m2
Kerros2
KaupunkiHelsinki

Vuokrattava 2.kerroksen 756m2 tila, joka sijaitsee talon Uudenmaankadun ja Annankadun puoleisessa kulmassa. Kiinteistö on valmistunut täydellisestä saneerauksesta 2021 ja tämä vuokrattava tila on tällä hetkellä raakapinnoilla, mikä mahdollistaa useiden erilaisten tilaratkaisujen toteuttamisen. Tulevalla vuokralaisella on siis hyvä mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa uusia toimitilojaan heti alusta lähtien.

Uudenmaankatu 16-20 toimitilakiinteistö Dekki sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Annankadun ja Uudenmaankadun kulmassa keskellä Punavuorta. Kiinteistö on täysin saneerattu 2019-2021 ja sen suuri, lähes 1800m2 kerroskoko mahdollistaa joustavan tilojen toteutuksen sekä tarvittaessa isommankin yrityksen sijoittamisen yhteen tasoon. Useamman rappukäytävän ansiosta tila on helposti jaettavissa myös pienempiin osiin.

Liikenneyhteydet ovat loistavat. Julkiset kulkuneuvot kulkevat lähietäisyydeltä kaikkiin suuntiin ja kiinteistön erikoisuus on alueella erittäin harvinainen oma iso pysäköintihalli. Työmatkapyöräilijöille talosta löytyy myös pyöräparkki ja yhteissuihkutilat. Keskustan palvelut ovat kaikki kävelyetäisyydellä ja lähikortteleissa tunnelmaa luovat Punavuoren trendikkäät ravintolat ja kahvilat.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Uudenmaankatu 16-20, 00120 PUNAVUORI
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2
Pinta-ala
756 m2
Monitilatoimisto
57 hlö
Huonetoimisto
40 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilöhissi

Kiinteistön palvelut

Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu150 m
Bussipysäkki150 m
Juna850 m
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa