Hakutuloksiin
Slide 1 of 4
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tervahaudankatu 7

Kerava · 04200 KERAVA

Pinta-ala14000 m2
Kerros1
KaupunkiKerava

Vuokrataan logistiikkakeskuksesta valmiiksi hyllyteettyä varastotilaa 14 000 m2. Kysy tarkempia tietoja kohteesta ja sen vapautumisesta. Varastotilojen korkeus on 11 m, lattiakantavuus 5.000 kg/m2, runsaasti lastaustaskuja ja kuormaussiltoja sekä automaattiset nosto-ovet. Tilavalla piha-alueella on runsaasti tilaa suurillekin kuljetusautoille ja trailereille.

Kiinteistö on erityisesti elintarvikkeiden varastointiin ja tehokkaaseen logistiikkaan soveltuva 68 102 m2:n kokoinen logistiikkakeskus/keskusvarasto. Kiinteistössä on huomioitu hyvin tehokkaan päivittäistavaran ja elintarvikkeiden varastoinnin vaatimukset: tavaran vastaanotto- ja lähettämötilat, pakkasvarastointi, laaja viileä varastotila (n. 15 000 m2), cross-docking, varastotilojen riittävä korkeus (12 m), runsas lastaustaskujen ja kuormaussiltojen lukumäärä (60 kpl), automaattiset nosto-ovet sekä tehokas keskitetty rakennusautomaatio. Tilavalla piha-alueella on runsaasti tilaa suurillekin kuljetusautoille ja trailereille. Kiinteistöä on laajennettu useaan otteeseen ja viimeksi vuonna 2010.

Kiinteistön sijainti Keravalla on logistisesti erinomainen junaradan ja Lahden moottoritien (E75) välittömässä läheisyydessä. Yhteys niin Helsingin keskustaan (31 km), lentoasemalle (20 km) kuin Vuosaaren satamaankin (23 km) on sujuva. Kiinteistölle on oma junaraideyhteys.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tervahaudankatu 7, 04200 KERAVA
Kaupunki
Kerava
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
1
Pinta-ala
14000 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki500 m
Juna2,1 km
Lentokenttä20,7 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa