Hakutuloksiin
Slide 1 of 13
  • Premise
    ISOT KUVAT

Karhumäentie 3 · Aviabulevardi I

Veromiehenkylä, Aviapolis · 01530 VANTAA

Pinta-ala803 m2
Kerros5
KaupunkiVantaa

Helsinki-Vantaan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Aviabulevardi tarjoaa monipuoliset palvelut loistavalla sijainnilla.

Vuokrattavana koko 5. kerroksen kattava 1671m2 toimistotila. Kokonaisuus on pääosin avotilaa sisältäen myös joitakin neuvottelu-/työhuoneita, keittiö-/taukotilan sekä omat wc-tilat.

Tämä 5. kerroksen kokonaisuus on joustavasti jaettavissa moniin erikokoisiin kokonaisuuksiin vuokralaisen tilatarpeen mukaan. Saatavilla on esimerkiksi 1404m2, 1308m2, 1105m2, 914m2 tai 803m2 tilakoot.

Aviabulevardi I sijaitsee Aviapolis-aseman sisäänkäynnin yhteydessä, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Helsinki-Vantaan lentokenttä on saavutettavissa junalla parissa minuutissa ja Helsingin keskustaan pääsee kätevästi niin junalla kuin bussillakin. Kiinteistön läheisyydestä lähtee useita bussilinjoja ympäri pääkaupunkiseutua. Aviapolis sijaitsee kehäradan varrella, joten Aviabulevardi on kätevästi saavutettavissa myös autolla.

Kiinteistöstä löytyy yrityksellesi kattavat palvelut, mukaan lukien aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, lounasravintola sekä sosiaalitiloja. Aviabulevardi on suunniteltu ja toteutettu LEED:in tiukkojen vaatimusten puitteissa, joka näkyy vuokralaisille kustannussäästöinä, parantuneena tehokkuutena ja imagohyötyinä. Aviabulevardin vieressä sijaitsee pitkänmatkalaisille tai yritysvieraille majoituspaikkaa tarjoava kansainvälisen tason hotelli Clarion. Runsaat palvelut ja kattava lounasvalikoima löytyy kiven heiton päässä sijaitsevasta kappakeskus Jumbosta. Mittava viihdekeskus kylpylöineen löytyy Flamingo Spa Kylpylästä. Aviapoliksen läheisyydessä sijaitsee myös mainiot ulkoilureitit.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Karhumäentie 3, 01530 VEROMIEHENKYLÄ
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5
Pinta-ala
803 m2
Monitilatoimisto
61 hlö
Huonetoimisto
43 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Gold
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Vuokrattavissa sauna ja palju noin 10 henkilölle kiitotienäköaloin

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki140 m
Juna50 m
Lentokenttä1,8 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa