Toimitilat jyväskylä

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Jyväskylästä? Toimitilahakukoneesta löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Jyväskylän alueelta! Satoja vapaita toimitiloja, joista voit valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Myös vuokrauksen ammattilaiset ovat apunasi.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimitilat Jyväskylä

Kun toiveissasi on täydellinen toimitila Jyväskylässä, toimitilahakumme auttaa. Etsimme puolestasi vapaat ja vapautuvat toimistot, liiketilat, varastot ja tuotantotilat Jyväskylän alueella. Kun löydät mieleisesi vuokrattavan tilan, voit pyytää lisätietoja kohteen vastuuhenkilöltä.

Jyväskylän eläväinen keskusta on kaupungin elinkeino- ja kulttuurielämän keskittymä. Suomen ensimmäisiin kävelykatuihin kuuluvan Kauppakadun varrella on runsaasti erilaisia palveluita, ja kadulla järjestetään kulttuuritapahtumia. Suosittu toimistoalue on lisäksi Jyväskylän yliopiston ympäristö, jossa on myös kansainvälisten yritysten toimintaa. Tärkeä kehityskohde on entisen Kankaan paperitehtaan alue, josta on tarkoitus tulla moderni julkisten tahojen ja yritysten yhteistyön keskus. Jyväskylässä on paljon opiskelijoita, ja sen imago on tutkitusti hyvä.

Jyväskylässä risteävät valtatiet 4, 9, 13 ja 23. Keskeisen sijaintinsa takia kaupunki onkin helposti tultavissa muualta maasta. Linja-autoyhteydet Jyväskylästä ovat hyvät, ja junalla pääsee kätevästi Tampereelle, Pieksämäelle ja Helsinkiin.

Tutustu siis Jyväskylän toimitilatarjontaan ja nappaa yrityksellesi huipputilat!