Toimitilat rovaniemi

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Rovaniemeltä? Toimitilahaustamme löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Rovaniemen alueelta! Valitse vapaista toimitiloista sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Myös vuokrauksen ammattilaisemme auttavat mielellään.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimitilat Rovaniemi

Yrityksellesi sopivan toimitilan Rovaniemeltä löydät helpoiten toimitilahaustamme. Listaamme puolestasi toiveitasi vastaavat vuokrattavat toimistot, liiketilat, varastot ja tuotantotilat ja voit helposti vertailla niitä. Valitse mieleisesi vapaa toimitila ja aloita hommat jo ensi viikolla!

Rovaniemi on Lapin maakuntakeskus ja alueen elinvoimaisuutta ylläpitävä kasvukunta. Kunnan alueella toimii runsaasti menestyviä matkailualan yrityksiä, kuten Joulupukin Pajakylä ja Ounasvaara-hiihtokeskus. Lapin yliopisto sijaitsee Rovaniemellä, ja kunta on myös merkittävä varuskuntakaupunki. Rovaniemi tarjoaa siis monia mahdollisuuksia eri alojen yrittäjille. Kaupungin keskustassa toimistotilaa löytyy muun muassa Sampokeskuksesta.

Oikeanlainen toimitila on hyvä lähtökohta menestyvään liiketoimintaan. Kauttamme voit vuokrata sopivan kokoiset ja näköiset tilat juuri sinun tarpeisiisi. Ota siis toimitilahaku käyttöön!