Toimitilat tampere

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Tampereelta? Toimitilahakukoneesta löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Tampereen alueelta! Satoja vapaita toimitiloja, joista voit valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Myös vuokrauksen ammattilaiset ovat apunasi.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimitilat Tampere - Vapaat vuokrattavat tilat

Tampereen talousalue on yksi Suomen vilkkaimpia markkina-alueita ja erityisesti väestö- ja työpaikkamäärien kehitys on ollut suurta. Tampereen kaupunki on väestömäärältään Suomen kolmanneksi suurin kaupunki, jossa asui vuoden 2019 lopussa 238 140 asukasta. Taloustutkimuksen mukaan Tampere onkin arvioitu useana vuonna peräkkäin kokonaismielikuvaltaan Suomen parhaaksi kaupungiksi asua ja työskennellä. Tampereen ratikka tiivistää Tampereen kaupunkirakennetta ja lisää alueen houkuttelevuutta niin asumisen, kuin toimistojen ja liiketilojenkin osalta. Raitiotien ensimmäisen vaiheen liikennöinnin on tarkoitus alkaa elokuussa 2021. Ensimmäinen vaihe kulkee Pyynikintorilta Hervantaan ja yliopistolliselle sairaalalle sekä Sorin aukiolle. Tampereen toimistokohteiden ydinalueita ovat keskustan lisäksi Hatanpään, Hervannan sekä Kaupin alueet. Toimistotilojen suurimmat vuokratasot ja pienimmät vajaakäyttöasteet ovat Tampereen keskustassa. Tampereen ratikan reitti kulkee suosituimpien toimistoalueiden kautta lisäten niiden houkuttelevuutta entisestään. Suurimmat kaupallisten alueiden keskittymät löytyvät keskustasta, Lielahdesta ja Kalevasta. Lisäksi kaupungissa on useita kaupallisia alakeskuksia mm. Hervannassa, Tesomalla ja Linnainmaalla.

Keskustan liiketilat sijoittautuvat ydinkeskustan kivijalkojen ja perinteisten tavaratalojen lisäksi Koskikeskuksen sekä Ratinan kauppakeskuksiin.

Logistiikka-keskittymät ovat syntyneet keskusta-alueen ulkopuolelle valtaväylien varteen, josta niin tuotanto kuin tavaratoimitus ovat vaivatonta myös muille suurille lähikunnille kattavan moottoritieverkoston ansiosta. Logistiikan ydinalueita ovat Nekala, Sarankulma, Myllypuro ja Messukylä. Tampereen eteläisen ohitustien varrelle Pirkkalaan on rakentunut viime vuosina merkittävä määrä uusia logistiikka- ja tuotantotiloja. Myös Lempäälän merkitys on kasvanut tässä segmentissä, kun RealParkin alue Helsingin moottoritien varressa on houkutellut runsaasti alan toimijoita.

Tarkastele vapaita toimitiloja Tampereella ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!