Toimitilat turku

Etsitkö yrityksellesi vapaata toimitilaa Turusta? Toimitilahakukoneesta löydät vuokrattavat toimistot, liiketilat ja varastot Turun alueelta! Satoja vapaita toimitiloja, joista voit valita sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Myös vuokrauksen ammattilaiset ovat apunasi.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Toimitilat Turku - Vapaat vuokrattavat tilat

Turun seutukunta on Suomen kolmanneksi suurin seutukunta runsaalla 330 000 asukkaalla, joista 193 000 asuu Turussa. Seutukunnan taloudellinen kasvu on ollut viime vuosina vahvaa erityisesti tuotannon ja asumisen alueilla. Muutosta on vetänyt telakkateollisuus, jonka tilauskanta ulottuu vuosiin 2025-2026 asti. Kasvu on ollut laaja-alaista ja se on synnyttänyt laajoja kerrannaisvaikutuksia myös muille teollisuuden alueille kuten kemian- ja teknologiateollisuuteen, joka työllistää tänä päivänä jo yli 10 0000 ihmistä Turun seudulla ja lähiympäristössä, samoin kuin alati kasvava kehittyvä IT-sektori. Valmet Automotiven kasvu ja uuden työvoiman tarve on heijastunut koko Varsina-Suomen alueelle. Työllisyysaste on ollut voimakkaassa kasvussa ja Turun seudulle on ennustettu syntyvän tuhansia uusia työpaikkoja tulevina vuosina. Asuntorakentaminen on kasvanut voimakkaasti ja jatkuva muuttoliike pitää uusien asuntojen tuotannon käynnissä myös tulevina vuosina.

Kasvun jatkumiseksi tarvitaan mm. infran rakentamista, uusia toimitiloja sekä teknillisen tutkimuksen ja koulutuksen lisäämistä. Tunnin juna, joukkoliikenneratkaisut ja sen reitistöt luovat pohjaa koko seutukunnan kehittymiselle. Turun kaupunkialueen tulevaisuuden joukkoliikenne on suunniteltu hoidettavaksi raitiovaunuilla ja ensimmäinen linja kulkisi Varissuolta Itäharjun ja Kupittaan läpi keskustan kautta Turun satamaan. Alustavia ratkaisuja tehdään jo vuoden 2020 aikana.

Muita Turun Kaupungin kehittämishankkeita ovat Keskustavisio 2050, joka antaa suuntaviivat keskustan kehittämiselle globaalisti vetovoimaiseksi, elinvoimaiseksi ja houkuttelevaksi olohuoneeksi. Kärkihankkeita ovat myös Kupittaa – Itäharjun alueiden yhdistäminen ja kehittäminen, Logomon vieressä sijaitsevan Ratapihan alueen kehittäminen uudeksi elämyspainotteiseksi asuin- ja toimistoalueeksi sekä telakan läheisyyteen sijoittuva Blue Industry Park, jonne on ajateltu sijoittuvaksi nimenomaan telakan toimintaa tukevaa tuotannollista toimintaa. Myös Turun satamaan on tulossa uusi kehityshanke. Satamaan rakennetaan uusi terminaali matkustajaliikenteen käyttöön ja tämä matkustajasataman uudistaminen mahdollistaa uuden tulevaisuuden Turun Linnan ja Aurajoen väliselle alueella, jonne on kaavailtu sijoitettavaksi mm. historiallista museota. Turun Linnan ympäristö ja sataman lähellä olevat alueet tulevat lähivuosina olemaan se osa kaupunkia, joka kehittyy ja kasvaa kiivaasti.

Uutta asuntorakentamista nousee ennen kaikkea Turun Linnan ja sataman alueelle syntyvään Linna-kaupungin osaan; Linnä Fäld, Harppuunakortteli, Herttuanpuisto ja Tukholmankadun varteen sijoittuvaan Kirstinpuisto. Kakolan mäen vanhoja vankilarakennuksia on kunnostettu ja kunnostetaan edelleen asunnoiksi. Mäelle nousee myös uudisasuinrakennuksia, sinne tulee kylpylä, siellä on jo panimo, ravintoloita ja vanha lääninvankila muutetaan hotelliksi. Mäelle pääsee kätevästi myös hyvin toimivalla upouudella funikulaarilla. Uusina, vielä kaavoituksen alla olevia tulevia asuinalueita ovat jo edellä mainitun Itäharjun-Kupittaan yhdistävän Tiedepuistoalueen lisäksi Naantalintien varressa ja lähellä keskustaa sijaitseva Pukkilan alue ja entinen Heikkilän kasarmin alue Hirvensaloon menevät tien varressa

Tarkastele vuokrattavia toimitiloja Turussa ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!