Kaikki tuotantotilat

Toimitilahakukoneeltamme löydät kattavan valikoiman vapaita tuotantotiloja eri puolilla Suomea.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Vapaat tuotantotilat

Satojen vuokrattavien tuotantotilojen joukosta voit helposti rajata hakusi vastaamaan sinun tarpeitasi. Haluamasi kokoinen tuotantotila sinulle sopivalta sijainnilta on vain muutaman klikkauksen päässä. Tutustu tarjontaamme tarkemmin ja löydä vapaa tuotantotila, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi! 

Tuotantotilan käyttötarve 

Uuden tuotantotilan vuokrauksen ollessa yrityksellesi ajankohtaista, on ensimmäisenä tehtävänä tunnistaa tilan käyttötarkoitus. Minkälaista tavaraa tuotetaan? Kuinka suuria tavaravolyymit ovat? Kuinka usein tavaraa toimitetaan tai noudetaan? Mitkä ovat varastointitarpeet? Nämä asiat vaikuttavat olennaisesti siihen, minkälaista vuokratilaa lähdetään etsimään. Esimerkiksi varastoitavilla tuotteilla on erilaisia vaatimuksia liittyen varaston lämpötilaan, kosteuteen ja hygieniaan, jotka tulee ottaa huomioon toimitilaa vuokrattaessa. Kun käyttötarve on tunnistettu, voidaan markkinasta tunnistaa juuri sellaiset vapaat tuotantotilat, jotka tukevat ja tehostavat yrityksesi liiketoimintaa.  

Tuotantotilan ominaisuudet 

Vuokrattavan tuotantotilan tärkeimpinä ominaisuuksina pidetään usein riittävää lattian kantavuutta, joka mahdollistaa raskaampienkin koneiden käyttämisen. Tämän lisäksi monen liiketoiminnan harjoittamisen kannalta on olennaista, että kiinteistön piha-alue on riittävän suuri, jotta rekat mahtuvat sujuvasti ajamaan ja kääntymään pihalla. Sujuvaa tavaraliikennettä varten tuotantotilassa on lisäksi hyvä olla lastauslaituri sekä nosto-ovet.

Tuotantotilan sijainti 

Tuotantotilojen keskittymät sijoittuvat usein hieman keskusta-alueen ulkopuolelle valtaväylien varteen tai muuten hyvien kulkuyhteyksien päähän. Sijainti keskustan ruuhkien ulkopuolella, isojen teiden varrella takaa sujuvan ja nopean tavaraliikenteen eri puolille Suomea. Tuotantotilan sijainti tulisi määrittää tuotettavan tavaran toimitusketjun perusteella, jotta tavara liikkuisi tuotannosta mahdollisimman sujuvasti esimerkiksi varastoon tai myymälään.

Asiantuntijat apuna 

Vuokrattavaa tuotantotilaa etsiessä on tärkeää huomioida liiketoimintasi yksilölliset tarpeet ja suunnitella tuleva tila niiden pohjalta. Kevyen tuotannon kohdalla tarjonta on laajempi kuin raskaan tuotannon kohdalla. Newsecin toimitilavuokrauksen ammattilaiset ovat tukenasi, ja auttavat sinua tunnistamaan tuotantotilojen käyttötarpeen sekä löytämään markkinoilta yrityksellesi parhaiten sopivan toimitilan. Välityspalvelu on tilanhakijalle maksuton. 

Jos olet kiinteistönomistaja ja kaipaat vuokrausapua vapautuvaan tuotantotilaasi, laita tuotantotila vuokralle, säästä omia resurssejasi ja anna Newsecin toimitilavuokrauksen ammattilaisten hoitaa kaikki tilan vuokraustoimenpiteet markkinoinnin suunnittelusta ja potentiaalisten vuokralaisten kartoittamisesta aina sopimuksen allekirjoitukseen saakka.  

Meiltä saat apua myös muiden toimitilatyyppien kanssa. Tutustu vapaisiin varastotiloihin, toimistoihin ja liiketiloihin.