Varastot helsinki hakaniemi

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa varastoa tai logistiikkatilaa alueelta Hakaniemi? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat varastot ja logistiikkatilat kohteesta Hakaniemi. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva varastotila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Varastot Hakaniemi Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Onko toiveissasi vuokrattava varasto Hakaniemestä? Täältä se löytyy! Toimitilahakukone listaa vapaat varastotilat Hakaniemen alueelta.

Tarvitsetko varastotilaa yrityksesi tarpeisiin? Tai ehkä vain asut ahtaasti ja kaipaat varastoa sen vuoksi? Pieni varasto on näppärä myös esimerkiksi talvi- ja kesärenkaiden tai polkupyörän säilyttämiseen.

Oli tarpeesi millainen hyvänsä, kauttamme löydät takuulla juuri passelin varaston. Välitämme sekä suuria varastohalleja, terminaalitiloja että pieniä varastoja. Voit hakea varastotilaa sijainnin ja koon mukaan.

Mitä vielä odotat? Tutustu alta vuokrattaviin varastoihin Hakaniemessä! Asiantuntijoiltamme saat lisätietoja, ja heidän kauttaan pääset myös tutustumaan vapaisiin varastotiloihin. Yhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät kunkin kohteen omalta sivulta.