Varastot helsinki ruoholahti

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa varastoa tai logistiikkatilaa alueelta Ruoholahti? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat varastot ja logistiikkatilat kohteesta Ruoholahti. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva varastotila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Varastot Ruoholahti Helsinki - Vapaat vuokrattavat tilat

Etsitkö vuokrattavaa varastoa Ruoholahdesta? Ei hätää, toimitilahakukoneesta löydät vapaat varastotilat Ruohiksen alueelta!

Tarvitset varastoa sitten yrityksesi tarpeisiin, talvirenkaiden kesäsäilytystä varten, ulkomaille muuton vuoksi tai ihan vain tilanpuutetta korjaamaan, kauttamme löydät sopivat varastotilat. Välitämme varastoja erikokoisiin ja erilaisiin tarpeisiin; sekä isoja varastohalleja että pienempiä varastoja. Voit hakea varastoa sijainnin ja koon mukaan.

Alta pääset tutustumaan tarjolla oleviin vaihtoehtoihin. Jos kaipaat lisätietoja tai haluat tutustua varastotiloihin paikan päällä, ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Yhteyshenkilöiden yhteystiedot löydät kohdesivuilta.