Varastot imatra

Etsitkö yrityksellesi vuokrattavaa varastoa tai logistiikkatilaa alueelta Imatra? Tutustu tarjontaamme ja löydä yrityksellesi juuri sopiva vaihtoehto! Toimitilahaustamme löydät vapaat varastot ja logistiikkatilat kohteesta Imatra. Valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva varastotila ja ota yhteyttä vuokrauksen ammattilaisiimme.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Varastot Imatra - Vapaat vuokrattavat tilat

Vuokrattavat varastorakennukset, hallit, terminaalit ja muut varastot kaikki kätevästi yhdestä hakukoneesta! Toimitilahaustamme löydät vapaat ja vapautuvat varastotilat Imatran alueella.

Valtatie 6, Karjalan rata ja Venäjän läheisyys tekevät kaikki Imatrasta oivallisen kaupungin yrityksellesi.

Tutustu tarjontaan alta. Lisätietoja ja näytön saat ottamalla yhteyttä kohteen omaan yhteyshenkilöön.