Varastot kerava

Toimitilahakukoneeltamme löydät kattavan valikoiman vapaita varastoja eri puolilla Suomea.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Vapaat varastot

Satojen vuokrattavien varastojen joukosta voit helposti rajata hakusi vastaamaan sinun tarpeitasi. Haluamasi kokoinen varastotila sinulle sopivalta sijainnilta on vain muutaman klikkauksen päässä. Tutustu tarjontaamme tarkemmin ja löydä vapaa varasto, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi! Asiantuntijamme auttavat mielellään ja varmistavat, että vuokrattava varasto löytyy toivomillanne kriteereillä.

Varaston käyttötarve

Uuden varaston vuokrauksen ollessa yrityksellesi ajankohtaista, on ensimmäisenä tehtävänä tunnistaa varaston käyttötarkoitus. Minkälaista tavaraa varastoidaan? Kuinka suuria tavaravolyymit ovat? Kuinka usein tavaraa toimitetaan tai noudetaan varastolta? Nämä asiat vaikuttavat olennaisesti siihen, minkälainen vuokravarasto yrityksellesi kannattaa etsiä. Esimerkiksi varastoitavilla tuotteilla on erilaisia vaatimuksia liittyen varaston lämpötilaan, kosteuteen ja hygieniaan, jotka tulee ottaa huomioon toimitilaa vuokrattaessa. Kun käyttötarve on tunnistettu, voidaan markkinasta tunnistaa juuri sellaiset vapaat varastot, jotka tukevat ja tehostavat yrityksesi liiketoimintaa.

Varaston ominaisuudet

Vuokrattavan varaston tärkeimpinä ominaisuuksina pidetään usein riittävää korkeutta, jotta koko tila voidaan tehokkaasti hyödyntää korkein hyllyratkaisuin. Tämän lisäksi monen liiketoiminnan harjoittamisen kannalta on olennaista, että varaston piha-alue on riittävän suuri, jotta rekat mahtuvat sujuvasti ajamaan ja kääntymään vuokravaraston pihalla. Sujuvaa tavaraliikennettä varten varastossa on lisäksi oltava lastauslaituri sekä nosto-ovet.

Varaston sijainti

Varastotilojen keskittymät sijoittuvat usein hieman keskusta-alueen ulkopuolelle valtaväylien varteen tai muuten hyvien kulkuyhteyksien päähän. Sijainti keskustan ruuhkien ulkopuolella, moottoritien varrella takaa sujuvan ja nopean tavaraliikenteen eri puolille Suomea. Varaston sijainti tulisi määrittää varastoitavan tavaran muun toimitusketjun perusteella, jotta tavara liikkuisi varastolta mahdollisimman sujuvasti esimerkiksi tuotantolaitokselle tai myymälään.

Asiantuntijat apuna

Vuokrattavaa varastoa etsiessä on tärkeää huomioida liiketoimintasi yksilölliset tarpeet ja suunnitella tuleva varasto niiden pohjalta. Newsecin toimitilavuokrauksen ammattilaiset ovat tukenasi, ja auttavat sinua tunnistamaan varaston käyttötarpeen sekä löytämään markkinoilta yrityksellesi parhaiten sopivan toimitilan. Välityspalvelu on tilanhakijalle maksuton.

Meiltä saat apua myös muiden toimitilatyyppien kanssa. Tutustu tarkemmin vapaisiin tuotantotiloihin, toimistoihin ja liiketiloihin.