Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Piispanportti 11 · The Loft House

Friisilä · 02240 ESPOO

Pinta-ala421 m2
Kerros6/7
KaupunkiEspoo

Modernia loft-henkistä toimistotilaa Länsiväylän varrella

Viihtyisää tilaa The Loft Housen kuudennessa, ylimmässä toimistokerroksessa. Mahdollista vuokrata myös kokonainen kerros, jolloin tilaa olisi yhteensä 777 m².

The Loft House sijaitsee osoitteessa Piispanportti 11 Länsiväylän varrella. Kohteen vuonna 2021 valmistuneet tilat ovat monipuolisia, muuntojoustavia ja työhyvinvointia tukevat. Talossa on nykyaikainen talotekniikka ja hyvät palvelut työn tueksi: aulapalvelu, kahvila, neuvottelutiloja, kuntosali sekä suihkutilat ja pukukaapit. Kohteella on Leed Gold -ympäristösertifikaatti ja WELL-sertifiointi. Energiatehokas, käyttöön ja tarpeeseen reagoiva valaistuksenohjaus, laadukkaat akustiikkaratkaisut, tasainen, vedoton viilennys ja optimoitu ilmanvaihto tukevat tehokasta, tuottavaa työskentelyä.

Sisäänkäyntiaulan ikkunat ovat neljän kerroksen korkuiset, mikä tekee rakennuksesta avaran ja valoisan. Aulatila toimii koko talon vapaamuotoisena kohtauspaikkana, jossa voi vaihtaa kuulumiset ja verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Aulan lisäksi katutasossa sijaitsevat kahvila ja neuvottelutilat. Toimistotilat sijoittuvat kerroksiin 2-6. Ylin kerros on varattu kuntosalille, josta on upeat näkymät Länsiväylälle ja Ison Omenan suuntaan.

Kiinteistöllä on runsaasti autopaikkoja ja pyöräparkki. Myös julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja Matinkylän metroasema sijaitsee vastapäätä The Loft Housea. Kauppakeskus Iso Omena palveluineen sijaitsee myös vastapäätä kohdetta.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Piispanportti 11, 02240 FRIISILÄ
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
6/7
Pinta-ala
421 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
421 - 777 m2
Monitilatoimisto
33 hlö
Huonetoimisto
23 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Gold
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kahvila, kuntosali, suihkutilat ja pukukaapit

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki500 m
Metro500 m
Lentokenttä29 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa