Hakutuloksiin
Slide 1 of 26
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tekniikantie 4 D · Aallonharja

Otaniemi, Keilaniemi · 02150 ESPOO

Pinta-ala1070 m2
Kerros2/5
KaupunkiEspoo

Vuokrattavaa toimistotilaa Aallonharjassa Espoon Otaniemessä!

Vapaata toimistotilaa D-talossa.

Aallonharja sijaitsee Otaniemen kehittyvällä yritysalueella osoitteessa Tekniikantie 4. Kiinteistö kostuu neljästä rakennuksesta. Kiinteistön on saavutettavissa helposti niin autolla, julkisilla kulkuvälineillä kuin pyörälläkin. Autopaikkoja pihalla ja pysäköintihallissa, ja kiinteistöllä on oma sähköpyöräasema. Kiinteistön A-talossa on lounasravintola ja D-talossa kahvila. Tarjolla on myös kokoustiloja, auditorio ja pop-up -henkisiä ryhmä- ja projektityötiloja vuokralaisten käyttöön. Lisäksi Aallonharjasta löytyvät edustavat saunatilat vuokralaisten käyttöön.

Kiinteistön tilat ovat valoisia ja viihtyisiä. Kohteeseen on tehty perusteellinen uudistus, jolloin myös talo- ja ilmastointitekniikka päivitettiin montelta osin nykypäivään. Kiinteistöllä on BREAAM Very Good -sertifikaatti. Kiinteistössä on hiilineutraali jätehuolto ja sähköntuotantoon omat aurinkopaneelit. Kaikki ostettava kulutussähkö on peräisin 100-prosenttisesti uusiutuvista lähteistä. Aallonharjan pihalle on perustettu erityinen alue viljelylaatikoiden ja puutarhakerhon kodiksi. Viherkeidas toimii mainiona kohteena vaikkapa iltapäivän happihyppelylle.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tekniikantie 4 D, 02150 OTANIEMI, KEILANIEMI
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
2/5
Pinta-ala
1070 m2
Monitilatoimisto
81 hlö
Huonetoimisto
57 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Ryhmäliikuntatilat, sähköautojen latauspaikat, suihkutilat työmatkaliikkujille, saunaosasto, kattoviljely, kokousmaailma

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu4,2 km
Bussipysäkki300 m
Juna4,9 km
Metro350 m
Lentokenttä22 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa