Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Vänrikinkuja 2 · Apollo Business Center

Leppävaara · 02600 ESPOO

Pinta-ala1255 m2
Kerros3/5
KaupunkiEspoo

Tyylikästä toimitilaa lähellä Leppävaaran palveluita

Valoisaa toimistotilaa kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Huoneistossa on työhuoneita ja avotilaa. Nykymuodossaan toimitilaan saa työpisteet n. 45 henkilölle työhuoneissa ja lisäksi työpisteitä avotoimiston puolelle.

Apollo Business Center on korkeatasoinen kiinteistö Perkkaalla, lähellä Kauppakeskus Sellon ja Leppävaaran palveluita sekä tärkeitä liikenteen pääväyliä. Kiinteistössä aulapalvelu, henkilöstöravintola, neuvottelutiloja ja saunaosasto. Runsaasti pysäköintitilaa vuokrattavissa. Sähköautoille on latauspisteitä.

Viisikerroksisen rakennuksen tyylikkäät yleiset tilat ja palvelut takaavat viihtyisät puitteet yrityksille. Ylimmässä kerroksessa on vuokrattava edustustila ja sauna, ja ensimmäisessä kerroksessa ravintolan läheisyydessä sijaitsevat neuvottelutilat, joita vuokralaiset voivat käyttää vapaasti. Apollossa toimitilat voidaan toteuttaa joustavasti ja yksilöllisesti organisaation tarpeiden mukaan. Tilat ovat valoisia ja niistä on avarat maisemat vehreälle Perkkaalle. Rakennuksen näyttävä lasipintainen julkisivu sekä osittainen lasikatto tuovat myös avaruutta ja tilantuntua kiinteistöön.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Vänrikinkuja 2, 02600 LEPPÄVAARA
Kaupunki
Espoo
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/5
Pinta-ala
1255 m2
Pinta-ala (Toimistotila)
800 - 1255 m2
Monitilatoimisto
95 hlö
Huonetoimisto
67 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Edustus- ja saunatilat

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki100 m
Juna1,7 km
Lentokenttä19 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa