Hakutuloksiin
Slide 1 of 11
  • Premise
    ISOT KUVAT

Lautatarhankatu 6 · Lindström Talo

Hermanni, Sörnäinen, Kalasatama · 00580 HELSINKI

Pinta-ala875 m2
Kerros5/5
KaupunkiHelsinki

Aitoa tehdastunnelmaa täysin saneeratussa toimistotalossa

Uniikki korkeakattoinen ja avoin ullakkotila, jossa on kattoikkunoita, sisäparvi, uusittu iso keittiö, lounge, takka ja sauna sekä tavarahissi.

Lindström Talo sijaitsee Kalasataman ytimessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Vuonna 1902 valmistunut talo on alueen vanhimpia, täydellisen uudistumisen vuosina 2003 ja 2022 kokenut punatiilinen entinen teollisuuskiinteistö. Trendikäs kaupunki- ja ruokakultturikeskus Teurastamo sijaitsee kiinteistön vieressä.

Talo on saneerattu historiaa vaalien ja se henkii rouheaa industrial-tunnelmaa – osittain huonekorkeus yltää huimaan 4 metriin ja suuret ikkunat, avarat ja valoisat tilat luovat työympäristöön ainutlaatuisen tunnelman.

Yhteisten neuvottelutilojen suunnittelun lähtökohtana on ollut talon asiakkaiden liiketoiminta ja brändi. Suunnittelu ja sisustus on tehty yhdessä asiakkaiden kanssa ja neuvottelutilat kertovat omaa tarinaansa talon asiakkaista. Ravintola Antell Lindström Talo tarjoilee maittavat aamiaiset ja lounaat sekä palvelee talon asiakkaita ja vierailevia ruokailijoita. Pysköintipaikkoja talon alla autohallissa.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Lautatarhankatu 6, 00580 HERMANNI, SÖRNÄINEN
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
5/5
Pinta-ala
875 m2
Monitilatoimisto
66 hlö
Huonetoimisto
47 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Very good
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Hissit
Henkilö- ja tavarahissi
Vapautuu
Vapaa

Liikenneyhteydet

Raitiovaunu350 m
Bussipysäkki100 m
Juna2,5 km
Metro550 m
Lentokenttä16,1 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa