Hakutuloksiin
Slide 1 of 21
  • Premise
    ISOT KUVAT

Siltasaarenkatu 12 · Siltasaari 12

Hakaniemi, Kallio, Siltasaari, Merihaka · 00530 HELSINKI

Pinta-ala1468 m2
Kerros3/8
KaupunkiHelsinki

Tulevaisuuden toimistotilaa uudistuvasta Hakaniemestä

Heti vapaata uutta vastaava ja helposti muunneltavaa toimistotilaa kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Upeat näkymät Hakaniemen yli. Tilaratkaisut voidaan tehdä vuokralaisen toiveiden mukaan avo-, kombi- tai huonemuotoon.

Siltasaari 12 sijaitsee Hakaniemessä. Kiinteistöä uudistetaan tämän päivän tarpeisiin sopivaksi talon 1950-luvun tyylistä henkeä kunnioittaen. Tilat sijaitsevat erinomaisten palveluiden ääressä. Lähialueen valikoimaan lukeutuu esimerkiksi monipuolinen valikoima lounasravintoloita, kahviloita, päivittäistavarakauppoja ja vaateliikkeitä sekä Hakaniemen tori ja kauppahalli. Upeat näkymät Hakaniemen yli tarjoava kiinteistö valmistui saneerauksesta vuonna 2020 ja jatkaa kehittymistään.

Meren rannalla sijaitsevaan Hakaniemeen on erinomaiset kulkuyhteydet. Raitiovaunu- ja bussipysäkit löytyvät rakennuksen välittömästä läheisyydestä ja metroasema on kivenheiton päässä. Helsingin rautatieasemalle on kävelymatka. Kiinteistöstä löytyy myös pysäköintihalli. Keskeisen sijainnin vuoksi Siltasaari 12:ssa on mahdollisuus päästä kokemaan vaivattoman ja tehokkaan työympäristön edut sekä viehätys.

Kiinteistön vastuullisuudesta kertovat BREEAM Excellent -ympäristösertifikaatti, kiinteistöllä käytettävä tuulisähkö, oma aurinkovoimala ja uusiutuva kiertolämpö.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Siltasaarenkatu 12, 00530 HAKANIEMI, KALLIO, SILTASAARI, MERIHAKA
Kaupunki
Helsinki
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
3/8
Pinta-ala
1468 m2
Monitilatoimisto
111 hlö
Huonetoimisto
78 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
BREEAM Excellent
Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Kahvila, konditoria

Liikenneyhteydet

Raitiovaunualle 100 m
Bussipysäkkialle 100 m
Juna1,3 km
Metroalle 50 m
Lentokenttä18 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa