Hakutuloksiin
Slide 1 of 3
  • Premise
    ISOT KUVAT

Tehontie 43

Kouvola · 45200 KOUVOLA

Pinta-ala6000 m2
KaupunkiKouvola

Varastotila Kouvolan Kullasvaaran logistiikka-alueella

Vuokrataan 6000 m2 varastotila, jonka vapaa korkeus on hieman yli 7 m ja jossa on 9 lastaustaskua. Tilassa on pieni toimisto, sosiaalitilat ja taukotilat.

Varastokiinteistö sijaitsee Kouvolan Kullasvaaran logistiikka-alueella, joka on rautateiden ja kumipyöräliikenteen solmukohta. Kiinteistö on valmistunut vuonna 2003. Kiinteistö soveltuu hyvin logistiikan, kaupan ja teollisuuden varastointitarpeisiin. Tehokasta ja toimivaa lastaus- ja purkutoimintaa varten kiinteistössä on yhteensä 9 lastaustaskua ja riittävä rekkaliikenteen tarpeisiin soveltuva liikennepiha. Varastotilat on mahdollista jakaa erilaisiin lohkoihin. Kiinteistössä on iso aidattu piha-alue, joka soveltuu myös pihavarastointiin.

Kiinteistö sijaitsee Kullasvaaran logistiikka-alueella, aivan valtateiden 6 ja 15 risteysalueella. Alueelta on hyvät raideyhteydet eteläisen Suomen satamiin; Helsinki/Vuosaari 135 km, Hamina/Kotka 60 km ja Turku 299 km. Kouvolan keskustaan on matkaa noin 6 km.

Vuokrataan 6000 m2 varastotila, jonka vapaa korkeus on hieman yli 7 m ja jossa on 9 lastaustaskua. Tilassa on pieni toimisto, sosiaalitilat ja taukotilat.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Tehontie 43, 45200 KOUVOLA
Kaupunki
Kouvola
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Pinta-ala
6000 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki5,0 km
Juna5,2 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa