Hakutuloksiin
Slide 1 of 8
  • Premise
    ISOT KUVAT

Karhumäenkuja 2a · Aviabulevardi II

Veromiehenkylä, Aviapolis · 01530 VANTAA

Pinta-ala558 m2
Kerros1
KaupunkiVantaa

Helsinki-Vantaan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Aviabulevardi tarjoaa monipuoliset palvelut loistavalla sijainnilla.

Vuokrattavissa erittäin valoisa 558 m2 toimistotila katutasossa. Tila sijaitsee kahdessa kerroksessa ja yhdistyy sisäportaalla. Suurin osa tilasta on erittäin korkeaa, lähes 7 metrin huonekorkeudella. Korkean huonekorkeuden ansiosta tilassa on myös suuret ja näyttävät ikkunat. Tilaan on oma sisäänkäynti, jonka lisäksi tilaan on oma huoltoreitti.

Aviabulevardi I sijaitsee Aviapolis-aseman sisäänkäynnin yhteydessä, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Helsinki-Vantaan lentokenttä on saavutettavissa junalla parissa minuutissa ja Helsingin keskustaan pääsee kätevästi niin junalla kuin bussillakin. Kiinteistön läheisyydestä lähtee useita bussilinjoja ympäri pääkaupunkiseutua. Aviapolis sijaitsee kehäradan varrella, joten Aviabulevardi on kätevästi saavutettavissa myös autolla.

Kiinteistöstä löytyy yrityksellesi kattavat palvelut, mukaan lukien aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, lounasravintola sekä sosiaalitiloja. Aviabulevardi on suunniteltu ja toteutettu LEED:in tiukkojen vaatimusten puitteissa, joka näkyy vuokralaisille kustannussäästöinä, parantuneena tehokkuutena ja imagohyötyinä. Aviabulevardin vieressä sijaitsee pitkänmatkalaisille tai yritysvieraille majoituspaikkaa tarjoava kansainvälisen tason hotelli Clarion. Runsaat palvelut ja kattava lounasvalikoima löytyy kiven heiton päässä sijaitsevasta kappakeskus Jumbosta. Mittava viihdekeskus kylpylöineen löytyy Flamingo Spa Kylpylästä. Aviapoliksen läheisyydessä sijaitsee myös mainiot ulkoilureitit.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Karhumäenkuja 2a, 01530 VEROMIEHENKYLÄ
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Toimistotila
Kerros
1
Pinta-ala
558 m2
Monitilatoimisto
43 hlö
Huonetoimisto
30 hlö
Henkilömäärät ovat aina suuntaa antavia arvioita.

Lisätiedot

Ympäristösertifikaatti
LEED Gold
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
C
Hissit
Henkilöhissi
Tietoliikenneyhteydet
Valokuitu
Vapautuu
30.06.2024

Kiinteistön palvelut

Aulapalvelut
Kyllä
Lounasravintola
Kyllä
Vuokrattavat pysäköintipaikat
Kyllä
Lisäpalvelut
Vuokrattavissa sauna ja palju noin 10 henkilölle kiitetienäköaloin

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki140 m
Juna100 m
Lentokenttä1,8 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa