Hakutuloksiin
Slide 1 of 0

  Kuussillantie 18

  Vaarala · 01230 VANTAA

  Pinta-ala3100 m2
  Kerros1/2
  KaupunkiVantaa

  Monenlaiseen toimintaa soveltuvaa varastotilaa

  Lastauslaiturilla ja kolmella nosto-ovella varustettua varastotilaa. Tilan korkeus n. 4,5m.

  Kuussillantie 18 on varasto- ja tuotantokiinteistö, joka on valmistunut vuonna 1976 /1990. Varasto- ja toimistotilat on modernisoitu vuonna 2009. Tilat soveltuvat monenlaiseen toimintaan. Toimivat lastaus- ja purkumahdollisuudet lastauslaiturin, nosto-ovien ja ramppien kautta mahdollistavat tehokkaan toiminnan. Isolla piha-alueella on mahdollista varastoida tavaraa pihavarastohallissa sekä pihakatoksessa.

  Kiinteistön sijainti on logistisesti erinomainen Vantaalla Vaaralan teollisuusalueella Kehä III:n ja Lahden väylän välittömässä läheisyydessä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Vuosaaren satamasta on hyvät yhteydet kiinteistölle.

  Siistikuntoinen vuonna 2009 kunnostettu toimistotila rakennuksen toisessa kerroksessa. Sijainti on logistisesti erinomainen Vantaalla Vaaralan teollisuusalueella Kehä III:n ja Lahden väylän välittömässä läheisyydessä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Vuosaaren satamasta on hyvät yhteydet kiinteistölle.

  Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

  Perustiedot

  Ilmoitustyyppi
  Vuokrataan
  Sijainti
  Kuussillantie 18, 01230 VAARALA
  Kaupunki
  Vantaa
  Tilatyyppi
  Varasto/Logistiikka
  Kerros
  1/2
  Pinta-ala
  3100 m2

  Lisätiedot

  Energiatodistus
  Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
  Vapautuu
  Vapaa

  Varaston ominaisuudet

  Lastauslaituri
  Kyllä
  Nosto-ovet
  Kyllä
  Tilan korkeus yli 4 m
  Kyllä

  Liikenneyhteydet

  Bussipysäkki50 m
  Juna4 km
  Lentokenttä13,5 km

  Kiinnostuitko?

  Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


  Tämän tilan vuokraa