Hakutuloksiin
Slide 1 of 0

Kuussillantie 18

Vaarala · 01230 VANTAA

Pinta-ala3100 m2
Kerros1/2
KaupunkiVantaa

Monenlaiseen toimintaa soveltuvaa varastotilaa

Lastauslaiturilla ja kolmella nosto-ovella varustettua varastotilaa. Tilan korkeus n. 4,5m.

Kuussillantie 18 on varasto- ja tuotantokiinteistö, joka on valmistunut vuonna 1976 /1990. Varasto- ja toimistotilat on modernisoitu vuonna 2009. Tilat soveltuvat monenlaiseen toimintaan. Toimivat lastaus- ja purkumahdollisuudet lastauslaiturin, nosto-ovien ja ramppien kautta mahdollistavat tehokkaan toiminnan. Isolla piha-alueella on mahdollista varastoida tavaraa pihavarastohallissa sekä pihakatoksessa.

Kiinteistön sijainti on logistisesti erinomainen Vantaalla Vaaralan teollisuusalueella Kehä III:n ja Lahden väylän välittömässä läheisyydessä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Vuosaaren satamasta on hyvät yhteydet kiinteistölle.

Siistikuntoinen vuonna 2009 kunnostettu toimistotila rakennuksen toisessa kerroksessa. Sijainti on logistisesti erinomainen Vantaalla Vaaralan teollisuusalueella Kehä III:n ja Lahden väylän välittömässä läheisyydessä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja Vuosaaren satamasta on hyvät yhteydet kiinteistölle.

Yhdellä yhteydenotolla Newseciin löydät kaikki vapaat ja vapautuvat toimitilat, toimistot, liiketilat, tuotantotilat ja logistiikkatilat pääkaupunkiseudulla ja muissa suurimmissa kaupungeissa. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien kiinteistöjen omistajien, sijoittajien ja rakennusliikkeiden kanssa, ja haemme teille markkinoilta parhaat mahdolliset toimitilat. Palvelumme on toimitilan hakijoille täysin maksuton.

Perustiedot

Ilmoitustyyppi
Vuokrataan
Sijainti
Kuussillantie 18, 01230 VAARALA
Kaupunki
Vantaa
Tilatyyppi
Varasto/Logistiikka
Kerros
1/2
Pinta-ala
3100 m2

Lisätiedot

Energiatodistus
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta
Vapautuu
Vapaa

Varaston ominaisuudet

Lastauslaituri
Kyllä
Nosto-ovet
Kyllä
Tilan korkeus yli 4 m
Kyllä

Liikenneyhteydet

Bussipysäkki50 m
Juna4 km
Lentokenttä13,5 km

Kiinnostuitko?

Saadaksesi hinta- ja lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Tämän tilan vuokraa