Vuokrauksen ammattilaiset apunasi


Kun toimitilan valinta ja vaihtaminen tulee ajankohtaiseksi, kannattaa olla yhteydessä vuokrauksen asiantuntijoihin. N. 30 hengen tiimillämme on useamman sadan vuoden vuokrauskokemus ja meiltä löydät asiantuntijoita toimitilavuokrauksesta, vuokralaisedustukseen ja työympäristökehittämiseen ympäri Suomen.

Teemme jatkuvasti töitä kymmenien kiinteistönomistajien kanssa, joten meillä on erinomainen näkemys kattavasti koko vuokrausmarkkinasta. Toimitilahaustamme löydät yhteensä yli 1500 vaihtoehtoa toimistoista, terveys- ja hyvinvointitiloista, logistiikkatiloista ja kauppakeskuksista kuin muistakin liiketiloista.  

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan. Kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti. Oli kyse sitten nosto-ovilla ja lastauslaiturilla varustetuista logistiikkatiloista, brändiä tukevista toimistotiloista Helsingin arvokiinteistössä tai hyvinvointitilasta Oulussa. Pidämme huolta myös olemassa olevista asiakkaistamme, pidämme yhteyttä ja tapaamme heitä säännöllisesti. Voit lukea lisää asiakasrefereistämme.

Hyvän verkostomme ansiosta pystymme auttamaan kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa. Arkkitehtisuunnitelmien avulla pystyt hahmottamaan tulevan tilasi paremmin ja remonttitarpeissa luotettavat urakoitsijat pitävät huolta sovituista aikatauluista. Yrityksesi menestys ja työntekijöidesi hyvinvointi ovat myös meille tärkeitä ja teemme sen eteen töitä asiantuntevalla asenteella.

Käy katsomassa toimitilahaustamme itsellesi uusi tila, johon voit suunnitella oman unelmiesi toimiston.

Sinua voisi kiinnostaa