Liiketilat lahti

Satojen vuokrattavien liiketilojen joukosta, voit helposti rajata hakusi vastaamaan sinun tarpeitasi. Haluamasi kokoinen liiketila sinulle sopivalta sijainnilta on vain muutaman klikkauksen päässä.

Pinta-ala
m2
m2

Tarkenna haku

Tyhjennä kentät

0 kohdetta

Valitettavasti emme löytäneet hakuusi sopivia tiloja

Saadaksesi lisätietoja, jätäthän yhteystietosi. Olemme sinuun pian yhteydessä.


Hyödyt tilanhakijalle

Tarjoamme kaikki suurten kiinteistönomistajien vuokrattavat toimitilat yhdestä paikasta, joten tilanhakuprosessi on sujuva ja säästää aikaasi. Kohdetarjontamme käsittää tuhansia toimitiloja ympäri Suomen. Ammattitaitoinen vuokraustiimimme kartoittaa tarpeisiisi sopivat tilat ja kauttamme saat myös kokonaisvaltaiset toimitilaratkaisut aina tilahausta tilojen suunnitteluun ja projektinjohtoon.

icon building

1560

VAPAATA TOIMITILAA

icon handshake

280 000 M2

VUOKRASOPIMUSTA VUODESSA

icon people

30

VUOKRAUKSEN AMMATTILAISTA

Vuokrauksen ammattilaiset apunasi

Jokainen asiakas on meille tärkeä. Autamme koosta ja alasta riippumatta kaikkia asiakkaita löytämään parhaan mahdollisen tilan ja kartoitamme yrityksen tarpeet huolellisesti.

Liiketilat Lahti - Vapaat vuokrattavat tilat

Toimitilahakukoneeltamme löydät kattavan valikoiman vapaita liiketiloja eri puolilla Suomea kuten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Tutustu tarjontaamme tarkemmin ja löydä vapaa liiketila, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi!

Vuokrattavia liiketiloja etsiessä on tärkeää huomioida liiketoimintasi yksilölliset tarpeet ja suunnitella tuleva liiketila niiden pohjalta. Lähde liikkeelle tarpeista, mitkä ovat yrityksesi ja asiakkaidesi tarpeet, joiden perusteella voidaan tarkemmin miettiä liiketilan hintaluokkaa, kokoa, sijaintia sekä muita erilaisia hakuominaisuuksia.

Sijainti

Sijainti on tietenkin numero ykkönen liiketilan valinnassa. Minkälaisia asiakasvirtoja liiketilasi lähellä liikkuu ja ovat he sinun kohderyhmääsi? Kulkuyhteydet ovat avainroolissa, jotta asiakkaat pääsevät luoksesi ja löytävät liiketilasi. Onko liiketilaasi hyvät joukkoliikenneyhteydet vai tarvitsetko parkkipaikkoja autoilevalle kohderyhmällesi?

Tiettyihin kaupunginosiin voi olla keskittynyt saman alan toimijoita tai sitä tukevien alojen yritysten toimintaa. Näin saavut synergiaa muista toimijoista ja helpotat kohderyhmäsi tavoittamista.     

Sopiva liiketila

Kuinka paljon tarvitaan neliöitä? Kuinka paljon tilaa tarvitaan asiakkaille, kalusteille, tuotteille tai tuotteiden varastointiin? Liiketilan joustavuus kannattaa myös huomioida, sillä yrityksen on kyettävä reagoimaan nopeasti niin markkinatilanteen kuin muiden muutosten osalta. Vuokranantajan kanssa on hyvä neuvotella tulevaisuuden suunnitelmista niin liiketilan kasvattamisen kuin mahdollisesti supistamisenkin ja remontoinnin osalta. Sopivan liiketilan löytymisen kannalta myös logistiikkamahdollisuudet kannattaa kartoittaa. Lastauslaituri kuljetusautoille, jotta tavaroiden vastaanotto on helppoa sekä varastointiin riittävät tilat.

Hinta

Liiketilan vuokrahinta muodostuu monesta asiasta, ei pelkistä seinistä ja lattianeliöistä, vaan koko fyysisestä työympäristöstä. Liiketilan päälle tulee yleensä noin 5-15 muutakin sopimusta sähköstä siivoukseen ja tietoliikennepalveluihin. Joskus ne kuuluvat sopimukseen, mutta välillä niistä on huolehdittava itse. Budjettiraamit on hyvä asettaa, mutta tila kannattaa miettiä kulun sijaan pitkän aikavälin strategisena investointina. Mieti myös tulevaisuuden tarpeesi vuokrasopimusta neuvotellessasi.

Vastuullisuus

Energiatehokkaan liiketilan valitseminen on yksi merkittävämpiä vastuullisuustekoja. Tukeeko toimitilaratkaisu ja palvelut kestävien ja ekologisten valintojen tekemistä yrityksen arjessa? Keskeisessä roolissa on terveellinen ja turvallinen työympäristö, joka tukee työntekijöiden hyvinvointia ja työvirettä. Myös ympäristö- ja jätehuollon mahdollisuus on tärkeä selvittää etukäteen, jotta jätteet saa nopeasti kiertoon. Kiinteistön vastuullisuudesta kertovat mm. erilaiset ympäristösertifioinnit ja vastuuohjelmat.

Viihtyvyys ja turvallisuus

Viihtyvyyteen vaikuttavat monet asiat, kuten tilan pintamateriaalit, kalusteet, valaistus, akustiikka sekä joustavuus eri tarpeita varten. Tiloissa täytyy viihtyä niin työntekijäsi kuin asiakkaasikin.   

Turvallisuuteen vaikuttavat olennaiset asiat niin henkilöstön kuin asiakkuuden osalta ovat kulunvalvonta, hälytysjärjestelmät kuin toimivat varastointiin käytettävät tilat ja niiden siisteys ja kunto.  

Apua valintaan

Jos oikean löytäminen yksin tuntuu haastavalta, Newsecin toimitilavuokrauksen ammattilaiset ovat tukenasi, ja auttavat sinua tunnistamaan liiketilan käyttötarpeen sekä löytämään markkinoilta yrityksellesi parhaiten sopivan toimitilan. Välityspalvelu on tilanhakijalle maksuton.

Meiltä saat apua kaikkien toimitilatyyppien kanssa. Tutustu vapaisiin tuotantotiloihin, varastotiloihin ja toimistoihin.